Skandál prince Charlese: Info, které láme vaz | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Skandál prince Charlese: Info, které láme vaz

Princ Charles a vévodyně Camilla.
Princ Charles a vévodyně Camilla. (profimedia.cz)

Vést si zápisky o svém každodenním životě může být dost ošemetná věc. Obzvlášť pokud se pro vás stane manželka, podobně jako tomu je u prince Charlese a vévodkyně Camilly, nepřítelem číslo jedna, a vy máte v deníku spoustu kompromitujícího materiálu.

Charlesovy deníky se ale podle informací webu Šíp skutečně ztratily. Otec Williama a Harryho z toho údajně málem zešílel. Děsí se, že všechny pikantnosti otočí Camilla okamžitě proti němu. Obsahují totiž údajně i princovu verzi o životě s Lady Dianou (†37). „Když zjistil, že deníky nejsou na svém místě, málem ho ranila mrtvice,“ uvedl zdroj blízký královské rodině. „Teď se bojí, že se deníky v nepravou chvíli objeví a zničí jeho naděje stát se králem,“ dodal.

Loučení s trůnem
Podle dotyčné osoby by se totiž mohl nejstarší syn Alžběty II. s trůnem nejspíš rozloučit. „Když se provalí všechno, co udělal, mohl by navíc mít na svědomí i královnu, protože seznam jeho hříchů je snad ještě delší než jeho čekání, až se stane králem,“ domnívá se.

Kdo ale za zmizením tajných vzpomínek stojí, nikdo netuší. Camillla je pochopitelně v největším podezření. K inkriminovaným spisům měla přístup. Navíc se u nich neustále mluví o rozvodu. „Charles několikrát říkal, že všechno – a to myslel opravdu všechno – svěřil v životě jen svému deníku. Jednou se mi svěřil, že dokonce psal i o tom, jak zahnul Camille, a že ho zabije, pokud to někdy zjistí,“ prozradil blízký přítel prince.

Šokující pravda
Že by měla Camilla v rukou ideální nástroj pro vydírání, by potvrzovaly i zvěsti o Charlesových údajných bisexuálních sklonech, o nichž by v jeho poznámkách mohla být také zmínka. Některé zdroje z okolí Charlese mají o princovi opravdu otřesné mínění. „Neváhal zabít Dianu, protože toho na něj věděla příliš,“ říká informátor. „Takže pokud má jeho deníky Camilla, rozehrála životu nebezpečnou hru…“ šokuje.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.