Odborníci mají jasno: Kate by měla dávat své rivalce lekce! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Odborníci mají jasno: Kate by měla dávat své rivalce lekce!

Vévodkyni Meghan a vévodkyni Kate bude britská veřejnost porovnávat vždy.
Vévodkyni Meghan a vévodkyni Kate bude britská veřejnost porovnávat vždy. (profimedia.cz)

Nejspíš musí být trochu otravně, když vévodkyni Meghan (38) neustále všichni předhazují za vzor Kate (38), kterou, jak se proslýchá, nemůže ani vystát. Přesto je expertka na královskou rodinu přesvědčená, že by si z ní minimálně v jednom ohledu měla vzít příklad.

Podle odbornice na královskou rodinu by se měla vévodkyně ze Sussexu inspirovat Kate v tom, jak vychovává své tři děti. I když má totiž Meghan syna jen jednoho, příliš dobře s Harrym podle jejího názoru nezvládají mediální pozornost. Jak informuje britský Express, nejraději by Archieho vychovávali v ústraní.

To je ale podle některých odborníků mimo mísu. „Archie bude středem pozornosti, stejně jako jsou v centru zájmu cambridgské děti. Je to proto, že jsou jeho rodiče mladí, okouzlující, proto se o ně přirozené zajímáme,“ míní expertka na královskou rodinu Angela Mollardová.

Zároveň je přesvědčená, že William a Kate právě v této otázce obstáli na jedničku. „Ano, vidíme jejich děti na veřejnosti, ale oni rozhodují o tom, jak. Díky sociálním sítím mají možnost šířit jen informace, které chtějí, a jen tak, jak si přejí,“ říká Mollardová, která dodává, že je navíc skvělé, že potomky fotí přímo Kate, která díky tomu ještě lépe rozhoduje o tom, co veřejnost uvidí. Královskému páru ze Sussexu pak nepřímo vytýká, že by si měl víc trvat na svém. „Musí si víc stát za svým slovem, to jsme zatím u nich neviděli,“ je přesvědčená. Na závěr ještě podotýká, že dodržovat protokol není vůbec od věci, protože už je mnohokrát vyzkoušený a ověřený.

 



Přečtěte si
adeso
17. 9. 2019 • 11:22

Kate že Meghan pomáhá??? to máte vlčí mlhu? vždyť jak kdysi prasila s Wilíkm tak teď se chová naprosto obráceně než Meghan a předtím dělala to samé. A její drahé dovolené? To nikoho nes-re? Bych tu maminčinu trubku vykopal... děti ve škole, doma sekretářka, 2 uklízečky, kuchařka a ještě musí někoho honem přijmout!!!! aby mohla využít každou minutut - ke kojení!!

nebepekloraj
16. 9. 2019 • 20:13

Ewwa kam na to chodíš? Nevěř všemu co kde píší. Kate nemá ani v nejmenším problém s Meghan a Meghan s ní. Obě mají zcela odlišné role a naopak Kate Meghan pomáhá. To jen média se je snaží rozeštvat, tak jako kdysi Fergii a Diana. Neboj, holky si rozumí a Kate namyšlená není ani v nejmenším.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.