Janeček slavil narozeniny premiérou muzikálu Čarodějka: Gott kvůli nemoci chyběl | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Janeček slavil narozeniny premiérou muzikálu Čarodějka: Gott kvůli nemoci chyběl

Boss Janeček slavil »75«!
Boss Janeček slavil »75«! (Foto Aha! – David Kundrát, Martin Hykl, Michal Protivanský, Facebook)

Rudý koberec před divadlem GoJa Music Hall a majestátní výzdoba vítaly premiéru nejúspěšnějšího světového muzikálu Čarodějka! Oslavy 75. narozenin producenta Františka Janečka nemohly mít velkolepější průběh, však si je také nenechaly ujít zástupy hvězd.

Karel Gott (80) pochopitelně z důvodu léčby akutní leukemie tentokrát chyběl. Janečkovi gratulovala i sama autorka libreta muzikálu, americká legenda Winnie Holzmanová (65), která do Česka na premiéru speciálně přijela. „Byla nadšená a musím přiznat, že se po premiéře a po oslavě na takovém lehkém obláčku vznáším i já. Měl jsem nespočet gratulací k dílu i pěveckým výkonům herců, což jen potvrdilo můj výběr obsazení,“ lebedil si Janeček, který premiérové obsazení svěřil Elis Ochmanové (30) alias zelené čarodějce a bílé čarodějce Nikol Ďuricové (24). Natálie Grossová (16), která roli s Nikol alternuje, usedla pro změnu v hledišti. Mezi gratulanty nemohl chybět Ladislav Štaidl (74), s nímž Janečka před lety spojil Karel Gott, herec Jiří Krampol (80), Hana Maciuchová (73), Jaromír Hanzlík (70) a mnoho dalších.

Karel: To je moje infuze!
Právě v čase premiéry Čarodějky se marod Gott ozval na sociální síti. V sobotu večer totiž pocítil potřebu poděkovat více než 10 tisícům fanoušků, kteří mu pod čtvrtečním statusem o těžké nemoci přáli sílu a uzdravení. „Moji milí, přečetl jsem všechny vaše krásné vzkazy a přání a moc vám děkuji za vaši podporu. Velmi si toho vážím,“ napsal Karel Gott. A dokonce vtipně zažertoval u fotky, kde jej líbá manželka Ivana (43): „Sdílím s vámi moji dnešní infuzi.“

František Janeček na narozeninách Gotta: Co mohl dokázat, dokázal.

Video se připravuje ...



Přečtěte si
zamlzena
17. 9. 2019 • 11:20

Rakovina se definitivně porazit asi nedá.... a biologická léčb v USA by stála za pokus. Ale asi nechtěl opustit rodinu. Máme i dobré lékaře, ale tak povětšinou člověk nic moc očekávat nemůže.

zamlzena
16. 9. 2019 • 14:53

Můj dědeček namaloval obraz, kde byla hájovna , cesta lemovaná stromy a dědeček mně řekl," Až mě budeš někdy hledat a budeš se možná i potřebovat na něco zeptat. , tak pamatuj, že já budu v tom domečku. A můžeš se zeptat na to, co budeš potřebovat. To, co ti přijde na mysl jako první, bude to co, bych ti řekl, a to i udělej.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.