Neskutečná tragédie v Děčíně: Vyhodil tátu (†67) z balkonu?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Neskutečná tragédie v Děčíně: Vyhodil tátu (†67) z balkonu?!

Z balkonu tohoto domu měl být muž vyhozen…
Z balkonu tohoto domu měl být muž vyhozen… (Foto Aha! – Michal Israel Volf)

Zemřela mu manželka a on zůstal před pěti lety na tehdy dvanáctiletého syna sám. Kamarádi popsali, že o něm s nadsázkou vždy mluvil jako »o svém miminu«. Až do minulého týdne, kdy se v jejich bytě odehrála nepředstavitelná tragédie. Podle policie potomek (17) tátu (†67) zabil. Shodit ho měl z balkonu, muž se napíchl na plot!

K potyčce, které předcházela hádka, došlo v Děčíně v bytě ve třetím patře činžáku. „Kolem čtvrté ráno mě probudil hluk, slyšela jsem výkřiky: »Zavolej záchranku«, »Nikam nevolej «, »Udělej to pro mámu« a tak. Muselo tam být víc lidí,“ popsala Aha! svědkyně, která si nepřeje zveřejnit jméno. Když pak vykoukla z okna, zahlédla na balkoně mladíka, který za podpaží táhne muže. „Ten pán na nic nereagoval, když se dostali až k zábradlí, přendal přes něj nejdřív trup,“ vyprávěla žena, které při vzpomínce naskakovala husí kůže. „Než jsem stačila nějak zareagovat, najednou ho levou rukou přehodil a pán letěl k zemi. Dole se nabodl na dřevěné plaňky plotu,“ dodala.


Krev po bitce?
To, že se v bytě syn s otcem pohádali, svědčí i závěry vyšetřovatelů. „Po příjezdu policejní hlídky a záchranářů na místo již poškozený bohužel nejevil známky života. Prvotním zjištěním bylo téměř zřejmé, že na tragédii má podíl jiná osoba. Několik minut na to policisté zadrželi podezřelého. Podle zjištění kriminalistů pádu muže předcházela konfliktní situace v bytě,“ uvedla policejní mluvčí Alena Bartošová.
Kriminalisté mladíka obvinili z vraždy. Usvědčit ho mimo jiné měli krvavé stopy na balkoně. Soud ho poslal do vazby. Jako mladistvému mu hrozí až 10 let ve vězení.

Víte že
…dům, kde k neštěstí došlo, je podle obyvatel prokletý? Před dvěma lety tam zemřel po pádu z okna muž. Měl mu prý pomoct také někdo druhý.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.