Jiří Korn: Životní mejdan za 15 milionů! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Jiří Korn: Životní mejdan za 15 milionů!

V pražské O₂ areně to Jiří rozbalí jako správný showman.
V pražské O₂ areně to Jiří rozbalí jako správný showman. (Foto Herminapress.cz, Ságl Production, ara)

Je to perfekcionista, a tak Jiří Korn (70) už teď ve zkušebnách dře jako mezek. Aby ne! Vždyť jeho narozeninová show v O₂ areně přijde na 15 milionů korun a stane se bezesporu největší koncertní událostí letošního roku.

Zpěvák, který se v největší české hale rozhodl 25. září oslavit svoje sedmdesátiny, hravě předčí velkolepou show Justina Biebera (25), jenž na sebe a na diváky nechal v aréně vylít z barelů galony vody. Scéna, kterou mají na starost – stejně jako režii – bratři Cabani, bude třípatrová.

235 kostýmů

„Barely s vodou mít nebudeme. Jirkovi tam ale postaví bazény, ve kterých bude plavat, skákat, tančit, zpívat,“ prozradil Aha! jeden z Kornových spolupracovníků. Taneční doprovod bude zpěvákovi tvořit padesát profesionálů. Bude mezi nimi i bývalá tanečnice skupiny UNO a současná moderátorka televize Nova Kristina Kloubková (42). „Pro velkolepou show se speciálně šije na 235 kostýmů,“ dodal ještě zdroj.

Už se velmi těší

„Ať nikdo rozhodně nečeká obyčejný koncert. Rozhodl jsem se oslavit tohle svoje jubileum jinak. A vážně se těším, jak si se zcela unikátním koncertním pojetím v režii Cabanů a v hudebním nastudování Jiřího Škorpíka připomenu spolu s fanoušky většinu svých písní,“ říká k tomu natěšený oslavenec.

Zazpívá i Bílá s Čokem

Na programu velkolepé show je několik překvapení, o kterých plakáty lákající na koncert »Jiří Korn 70x dík« mlčí. Zpěvák samozřejmě vystoupí i se svým vokálním kvartetem 4TET, ale na pódium pozve třeba i Lucií Bílou (53), se kterou si zazpívá duet Byl by hřích, nebo s Vilémem Čokem (58) rozbalí Karel nese asi čaj. A takových bonbonků bude víc.

 Jiří Korn tančí, zpívá a stepuje:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.