Gottova dcera Dominika: Proč ji opouští manžel? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Gottova dcera Dominika: Proč ji opouští manžel?

Dominika Gottová
Dominika Gottová (CNC_Robert Klejch)

Přiznání Dominiky Gottové (46), že se bude léčit ze závislosti na alkoholu a lécích, obletělo včera celé Česko a Německo! Táta Karel Gott (80) svoji nejstarší dceru v odhodlání podporuje a zároveň se ji snaží přesvědčit, aby se léčila v rodné zemi. Mimo jiné proto, že ji opouští manžel!

„Karel se bojí, aby to tam zvládla! Pak tam budou v nejbližším období krátké dny a dlouhé noci. Tohle všechno může její odhodlání dost ovlivňovat,“ řekl zdroj ze zpěvákova okolí. Gott se podle všeho pokusí s manželkou využít situace, kdy Dominičin manžel Timo Tolkki (53) odjíždí na přelomu září a října na více než měsíční turné po Jižní Americe a pokusí se udělat vše pro to, aby se v té době přesunula na léčení do Česka. „Nevylučuji, že přiletím. Ale moc všechny prosím o respektování mého soukromí,“ odpověděla na náš dotaz neutrálně Dominika.

MÁ OPORU

Manželé Gottovi už nechtějí vzhledem k citlivosti celé záležitosti poskytovat žádná další vyjádření. „Oba jsou jí v její snaze řešit ten problém oporou a věří, že Dominika léčbu co nejdříve zahájí,“ stojí v prohlášení mluvčí rodiny Anety Stolzové (37).

 Dcera Gotta se měla léčit už několikrát! A nová fakta o krizi Agáty a Jakuba

Video se připravuje ...



Přečtěte si
ptacek5
12. 9. 2019 • 11:45

bulvár, stvořil další celebritu. Když nebude roztrubovat do novin, že chce respektovat soukromí, tak si myslím, že nikdo po ní ani nevzdechne, protože nikoho nezajímá.

majojo
12. 9. 2019 • 09:27

Dominiko, nestahuj si ty vlasy gumičkou tak pevně, nebudeš mít tak vyvalený voči.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.