Velká rána pro Kate: To je skutečný miláček Alžběty II. | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Velká rána pro Kate: To je skutečný miláček Alžběty II.

Koho ve skutečnosti miluje královna?
Koho ve skutečnosti miluje královna? (profimedia.cz)

Nad roztomilostí malé Charlotte (4) se všichni rozplývají. Ale pokud by někdo čekal, že je z ní na měkko i sama královna Alžběta II., pak je na omylu. Královna má totiž v oblibě někoho úplně jiného, než je Kate, William a jeho potomci.

Nedávno se na stránkách britského The Sun objevila informace, že královna Alžběta II. cítí mimořádnou náklonnost k jedné ze svých vnuček. Jenže nejde o Charlotte. Onou favoritkou je 15letá Lady Louise Windsor, jejíž matkou je Sophie z Wessexu. Nenápadná a skromná blondýnka údajně oplývá šarmem, elegancí a talentem hodným královského titulu.

Navzdory tomu, že se Lady Louise Windsor objevuje na veřejnosti jen sporadicky, srdce královny si získala hravě, během léta na panství ve Skotsku, kam přijela se svým otcem princem Edwardem a mladším bratrem Jamesonem (11). „Královna ocenila, že Louise a James si užívali pobyt v Balmoral. K Louise měla obzvlášť blízko. Zdá se, že právě ona je jejím oblíbeným vnoučetem, za nímž je hned v závěsu James,“ uvedl zdroj blízký královskému paláci.

„Louisu si všichni zamilovali i díky její náklonnosti k dětem Williama a Kate. Miluje kreslení a skicování a velmi trpělivě se snažila naučit princeznu Charlotte, aby kreslila králíky a jeleny,“ dodal uvedený zdroj, proč její milé povaze podlehla i sama panovnice.

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.