Šokují obvinění Stránského: Hvězda Ordinace prý dluží statisíce! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Šokují obvinění Stránského: Hvězda Ordinace prý dluží statisíce!

Postava Oty Kováře byla v Ordinaci v růžové zahradě tak úspěšná, že byla přesunuta jako jedna z hlavních rolí do seriálu Doktoři z Počátků.
Postava Oty Kováře byla v Ordinaci v růžové zahradě tak úspěšná, že byla přesunuta jako jedna z hlavních rolí do seriálu Doktoři z Počátků. (Foto Aha! – Alexandr Malachovský, archiv TV Nova, Profimedia.cz)

Devětačtyřicetiletý herec před časem svěřil rekonstrukci bytu v Plzni známému a na světě je soudní spor o 200 tisíc! A samozřejmě konec dlouholetého přátelství...

„Byli jsme velcí přátelé. Hrozně mě to mrzí, ale bohužel už mi došla trpělivost. Dneska se Martin tváří, jako by se ho to netýkalo, a tvrdil mi, že to se mnou vyřídí jeho manželka. Ta mi do očí řekla, že nemám uzavřenou žádnou písemnou smlouvu. Nepředpokládal jsem, že s člověkem, se kterým jsem měl dlouholetý blízký vztah, musím dát dohodu na papír, " lamentuje na webu Novinky.cz majitel stavební firmy. A co na to Martin Stránský?

„Právník mi radil, abych se k tomu do druhého stání, které je koncem října nevyjadřoval. Jediné, co mohu říct je, že jsem mu skutečně nějaké peníze poslal. A jestli je ztratil nebo někam zašantročil, tak za to já nemůžu," brání se v Blesku hvězda seriálu Ordinace.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.