Syn Petra Rychlého Matěj: Zbitý do krve! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Syn Petra Rychlého Matěj: Zbitý do krve!

Reportér hrál v seriálu to, co v televizi dělá každý den.
Reportér hrál v seriálu to, co v televizi dělá každý den. (Foto FTV Prima, ara)

Jako reportér primáckých Krimi zpráv bývá svědkem mnoha krvavých napadení. Tentokrát ale Matěj Rychlý (29) skončil se zakrváceným obličejem na urgentním příjmu sám! Naštěstí pro něho jen v tom seriálovém v rubavské nemocnici.

Matěj se totiž objeví v dnešním díle Modrého kódu. „Musel jsem strávit téměř hodinu v maskérně. To, co vidím v praxi skoro každý den, na mě aplikovali maskéři,“ zavzpomínal na natáčení. „Vlastně jsem hrál sám sebe, mou rolí byl napadený reportér. Takže jsem přišel na natáčení skoro jako normálně denně do své práce, ale musel jsem si nechat udělat ty modřiny, které normálně nenosím,” svěřil se Aha! Rychlý. „A další rozdíl byl v tom, že jsem se musel naučit scénář, což taky běžně nedělám, protože to, co říkám, když natáčím, se prostě děje přede mnou,” prozradil Matěj.

Jediné, co ho mrzelo, že se na place nesetkal se svým mladším bratrem Ondřejem Rychlým (27), který v Modrém kódu hraje doktora Prokopa Hlinku a často ošetřuje zraněné. „Byl jsem svěřen do rukou doktorky Saši Růžičkové. Ale musím uznat, že by bylo fakt vtipný, kdyby mě ošetřoval brácha. Tak se třeba někdy potkáme...“ dodal Matěj s úsměvem.

Tři herci v rodině stačí

Přestože oba jeho rodiče – Petr Rychlý (54) i Pavla Vojáčková (54) – jsou herci, Matěj se na rozdíl od Ondřeje nepotatil ani nepomamil. „I když jsem za tu epizodní roli moc rád, herecké ambice určitě nemám,“ přiznal reportér.

 Petr Rychlý mluví o tom, jak dabuje husáka

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.