Mezinárodní ostuda! Princ Harry už neví, kudy kam | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Mezinárodní ostuda! Princ Harry už neví, kudy kam

Princ Harry
Princ Harry (Reuters)

Dělá, co může, ale poněkud se mu to vymyká. Princ Harry (35) to poslední dobou schytává ze všech stran. „Za uši“ dostal i na nedávné konferenci v Amsterodamu. Ocitl se totiž mezi mlýnskými kameny. A měl co vysvětlovat.

Kvůli své manželce musel už leccos skousnout, nejinak tomu bylo i v tomto případě. Na konferenci totiž představil ekologický projekt Travalyst. Ten má přispět k odpovědnějšímu cestování, má méně poškozovat planetu a snižovat emise uhlíku. Jenže se tak opět dostal do střetu s tím, že v poslední době tak často s Meghan létali soukromým tryskáčem.

Z toho důvodu se celou situaci jal vysvětlovat znovu. Jenže věrohodná argumentace se mu nepodařila. Co bylo ještě horší, prohlásil navíc, že 99% letů absolvuje komerčními linkami. Tím ale na sebe strhl další vlnu kritiky a jen namnožil důkazy o svém pokrytectví. Od svatby s Meghan totiž uskutečnili šest z deseti letů právě privátním letadlem.

Harry se vymlouval na bezpečnost rodiny, jenže podle webu Časpreženy.sk soukromým letům neholdovala ani jeho matka princezna Diana, která byla médii štvaná o mnoho více. A nevyužívá je ani princ William a vévodkyně Kate.

Zdá se, že jim v budování dobré pověsti zatím nepomáhá ani nově najatá hollywoodská PR agentura. „Princ Harry tvrdí, že létá soukromými letadly jen proto, aby ochránil svoji rodinu. Jsou to ale výmluvy. Princ William, který se ve skutečnosti jednoho dne stane králem, soukromými letadly nelétá! Je to jen výmluva pro cestování v luxusu. Jsou to pokrytci,“ rozčiloval se podle deníku The Mail jeden z kritiků tohoto páru na Twitteru. Bohužel mu dávají za pravdu i další.

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.