Šokující věštba Michala Davida: Z jeho předpovědi pro Martu Jandovou mrazí… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Šokující věštba Michala Davida: Z jeho předpovědi pro Martu Jandovou mrazí…

Michal David věstil Martě Jandové z karet.
Michal David věstil Martě Jandové z karet. (Foto: Aha! - Marek Pátek; Marcela Davidová)

Marta Jandová (45) měla prý nutkání nechat si vyložit karty už dlouhou dobu. Nakonec k tomu využila překvapivě Michala Davida (59), který má ale školu od té ve svém oboru nejlepší. Proto vyvěstil zpěvačce, a nově i moderátorce talk show MARTA, velmi překvapivou budoucnost.

O předpověď budoucnosti z karet poprosila Marta Jandová hitmakera přímo při natáčení její nové show. Aby se nemohl vymlouvat na to, že s sebou nemá karty, moderátorka mu podle webu super.cz bryskně dodala jiné.

Přesto Michala Davida nezaskočila: „Karty jsem se naučil vykládat už jako malý kluk od mé tety Dagmar Kludské. Jedná se o takzvaný rychlý výklad, to je ze sedmi karet,“ uvedl do výkladu Michal David diváky. Dodal, že si Marta vytáhla velmi dobré karty.

„Tak skvělé karty, které sis vytáhla, to se fakt přihodí jednou za život,“ sdělil moderátorce zpěvák. Mezi kartami nechyběla červená sedmička, která označuje dar. Michal David tak mezi řádky naznačil, že by se mohla zpěvačka a moderátorka brzy dočkat dalšího potomka.

Na rozhovor s Martou Jandovou o nástupu dcery do školy se můžete podívat zde: 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
vemenozmojistary
9. 9. 2019 • 14:01

To jsou sr@čky 👎 👎 👎 👎 👎 👎 👎 👎 👎 👎

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.