Nová hvězda Ordinace Lenka Termerová: Nemocnici zná důvěrně! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Nová hvězda Ordinace Lenka Termerová: Nemocnici zná důvěrně!

Dokáže Libuška usmířit svou rodinu?
Dokáže Libuška usmířit svou rodinu? (Foto - TV Nova)

Z pouti rovnou do nemocnice. Po dramatické nehodě se kolotočářka Libuška, kterou hraje Lenka Termerová (72) na nohy jen tak nepostaví. Leží  v ohrožení života na kamenické jednotce intenzivní péče.  Sama herečka si ale jednoho času na nemocničním lůžku také vytrpěla své!

Na bolestivý rok 2009 by určitě představitelka světské Libušky ráda zapomněla. V tomto roce jí totiž diagnostikovali rakovinu prsu. Léčila se rok a naštěstí tuto zrádnou nemoc porazila.


Dva měsíce v posteli
Seriálová nemocnice vypadá jako skutečná, dokonce i »voní« dezinfekcí, takže je pochopitelné, že se jí nepříjemné vzpomínky vracejí. „Umím si představit lepší prostředí pro natáčení. Mažou mě tu maskérskou krví, trápí mě hadičkami, všude nemocniční přístroje...“ posteskla si Termerová. Hned ale s úsměvem dodala: „Na druhou stranu není k zahození začínat roli ležením v posteli!“ Libuška si pod peřinami poleží ještě dlouho. Její představitelka prakticky natáčela celé dva měsíce na nemocničním lůžku.


Problémy se Zounarem
K bolavému tělu řeší navíc i bolavé srdce. Se svým synem, doktorem Bobem Švarcem neboli Martinem Zounarem (52), má velmi komplikovaný vztah. Opustila ho ještě jako malého, když odešla od svého hrubiánského manžela ke kolotočářům, a pořídila si dalšího syna, Ludvu, kterého hraje cikán Franta ze seriálu MOST! Zdeněk Godla (44). Pochopí Švarc někdy, že události z dětství nejsou černobílé, a dá své znovunalezené mamince šanci? O tom se diváci mohou přesvědčit už dnes večer ve 20:20 na Nově.

Vždycky Ordinace! Zdeněk Godla a Lenka Termerová poprvé v nováckém seriálu:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.