Británie na nohou: Nepochopitelné rozhodnutí Harryho a Meghan! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Británie na nohou: Nepochopitelné rozhodnutí Harryho a Meghan!

Meghan Markleová a Harry.
Meghan Markleová a Harry. (Profimedia.cz)

Meghan Markleová (38) a princ Harry (34) opět pobouřili britskou veřejnost. Poté, co si dvojice nechala zrekonstruovat rozsáhlé sídlo Frogmore Cottage, rozhodli se přestěhovat mimo Velkou Británii.

Přestavba nového domova vyšla vévodu a vévodkyni ze Sussexu na téměř 2,4 milionu liber (zhruba 69 milionů korun). S jejich renovací však nesouhlasí odpůrci britské královské rodiny, kterým se výdaje zdají skandální.

Další šok přišel krátce po rekonstrukci. Meghan a Harry se dle zahraničního webu Daily Mail chtějí odstěhovat do Malibu. Vévodkyni dle Blesku chybí její rodná Kalifornie natolik, že tam nechce létat jen „na otočku“ za rodinou a přáteli, ale ráda by tam dokonce několik měsíců v roce i bydlela.

Dle Edmunda Frye (79), který Meghan učil královské etiketě, chce vévodkyně pryč také z důvodu, že přesunem do Států bude mít větší klid. "Je jednoduché ztratit se tam v davu,“ řekl dle Blesku.

Meghan a Harry se z Kensingtonského paláce odstěhovali na jaře, v době kdy se spekulovalo o sporech mezi bratry Williamem (37) a Harrym. Vzhledem k tomu, že rekonstrukce luxusního hnízdečka lásky Frogmore Cottage byla údajně financována z peněz daňových poplatníků, je velmi pravděpodobné, že i bydlení v Malibu by nebylo placeno z kapes vévodů.

Novomanželé Harry a Meghan: Zbavují se svatebních darů za 200 milionů!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
adeso
21. 9. 2019 • 14:34

a to Kate s Wilíkem si to platí ze svého??????

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.