První scéna Godly v Ordinaci: Nečekané setkání u zraněné mámy | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

První scéna Godly v Ordinaci: Nečekané setkání u zraněné mámy

Osudové setkání.
Osudové setkání. (Foto - TV Nova)

Pořádné překvapení čeká dnes večer v seriálové Kamenici na doktora Boba Švarce v podání Martina Zounara (52). Při dramatickém výjezdu na pouť se shledá se svým bratrem, kterého hraje cikán Franta ze seriálu Most! neboli Zdeněk Godla (44). A z vážně zraněné ženy, na kterou spadla atrakce, se vyklube jejich společná matka Lenka Termerová (72)!

Vstávání ve čtyři ráno, každodenní cestování a šprtání textu v autě. To vše absolvuje Godla kvůli nové roli kolotočáře Ludvy. „Byl jsem zvyklý hrát sám sebe a bylo dovoleno improvizovat. Když přišla nabídka točit Ordinaci, pomyslel jsem si, že jsem tak trochu v p*deli,“ směje se Godla. „Ludva je skvělý chlap a díky své dobrosrdečné povaze si velmi rychle získává oblibu v nemocnici. S bráchou to ale bude ještě zajímavý...“ říká o své nové roli. Ludva je bratrem Boba Švarce. Navzájem o sobě nevěděli, protože každý vyrůstal jinde. To, že jsou sourozenci, zjistí náhodou při neštěstí na pouti, kde se těžce zraní jejich společná maminka.


„Libuška je žena, která měla zajímavý, ale pohnutý život. Opustila manžela hrubiána a šla za svou láskou. Ke kolotočům!“ prozrazuje její představitelka Lenka Termerová. Na Libušku se zřítí na pouti jedna z atrakcí, a tak herečka začíná v oblíbeném seriálu v posteli. „Trápí mě tu hadičkami, mažou krví, všude přístroje...“ říká herečka se smíchem. Dokáže dobrácký Ludva překonat bratrovu nevraživost? To mohou diváci zjistit už dnes večer ve 20.20 na Nově.

Rodinná záležitost
Lenka Termerová je třetí z rodiny, kdo prochází Ordinací. Její manžel Moris Issa (74) tento seriál několik let režíroval a syn Filip Issa (41) ho stříhá. „Můj muž mě neobsazuje. Nechce, abych vypadala jako protekční. Někdy se nechá přesvědčit, aby mi nahazoval texty,“ prozradila herečka.

Má exekucí nad hlavu, ale jezdí fárem za miliony. Jak to Godla z Mostu dělá?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
aveneta
3. 9. 2019 • 09:30

Zřejmě v rámci začleňováni cikánů do společnosti nabrali onoho Godlu i do tohoto seriálu.....lidé mají ale vlastní názor a bohužel i trpké poznatky s touto komunitou.... no, jedna třetina se tzv. začlenila, ale dvě třetiny jsou pořád jen nepřizpůsobivý lidé s IQ tykve...bohužel taková je skutečnost !!!!!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.