Vražda na školním srazu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Vražda na školním srazu!

Zabitý Suthat Kosayamat
Zabitý Suthat Kosayamat (Foto Facebook, Twitter)

Na školních srazech se zpravidla dávní spolužáci opijí jako zamlada, občas znovu vzplanou dětské či studentské lásky, občas se semele i nějaký skandál. Ale málokdy takový, jako v Thajsku, kde sraz třídy po 50 letech skončil chladnokrevnou vraždou!

Měla to být velká sláva, když v thajském měste Ang Thong uspořádali sraz spolužáků ze střední školy.
A všechno probíhalo, jak má. Vzpomínalo se na staré časy, pánové chválili »bábrle«, jak jim to i po těch letech sluší. Všichni si dopřáli skvělé thajské jídlo, zmrzlinu a upíjeli víno. Jak se večírek schyloval ke konci, Thanapat Anakesri konfrontoval svého bývalého spolužáka Suthata Kosayamata (69). Ani po 50 letech totiž nezapomněl, jak ho během střední školy, když jim oběma bylo 16 let, šikanoval.


Střelec na útěku
Bývalý námořní důstojník Thanapat se začal s krejčím Suthatem hádat. Ten si ale nepamatoval, nebo nechtěl pamatovat, co se mezi nimi hluboko v minulém století událo.
Thanapat ho vyzval, aby se mu omluvil, což druhý muž odmítl. „ Zapomeneň na to,“ poradil mu ještě drze. A strhla se bitka, během které Thanapat vytáhl zbraň a bývalého spolužáka zastřelil.
Zatímco krejčí už má i po pohřbu, střelec je stále na útěku. „Thanapat si na trápení ze střední školy stěžoval často, ale nikdo si nepomyslel, že ho to trápí až natolik, aby kvůli tomu zabíjel. Vyloženě sem přijel pro pomstu,“ uvedl Tuean Klakang (69), který tragický sraz zorganizoval.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.