Strach lékařů o Karla Gotta: První fotky po měsíci léčby! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Strach lékařů o Karla Gotta: První fotky po měsíci léčby!

Karel na snímku relaxuje opřený o strom. Oblečený je v mikině, černých kalhotách a teniskách.
Karel na snímku relaxuje opřený o strom. Oblečený je v mikině, černých kalhotách a teniskách. (Instagram)

Konečně! Celý měsíc se Karel Gott (80) skrýval před zraky veřejnosti. Doléčoval se po zápalu plic, bojoval s malátností a také s nechutenstvím k jídlu. Poslední zdravotní problémy se na něm, podepsaly tak, že opět zhubnul. Ukazují to aktuální fotky, které jeho tým zveřejnil na Instagramu!

Snímky podle informací deníku Aha! vznikly tento týden v lesích okolo chalupy Gottových v severočeské Doubici, kde Karel po zákeřném onemocnění plic nabírá síly. Pravidelně si ale musí odskakovat do Prahy na ambulantní vyšetření.

Strom jako ikona
Buď zpěvákova žena, nebo jeho mluvčí Aneta Stolzová (37) zveřejnily fotky jen na Slavíkově Instagramu, na Facebooku ne. A popisek žádný! Pouze ikona stromu. Právě o něj je Karel opřený. Na sobě má – ač jsou tento týden po celé zemi tropické dny – teplou mikinu, kalhoty a společenské tenisky. Jsou to ty, které má i v klipu k duetu se svou dcerkou Charlottkou (13) Srdce nehasnou. Na druhém snímku se ke Gottovi u stromu tulí jeho žena Ivana (43) a dává mu pusu na tvář.


Museli čekat
Zpěvák si musel na cestu na chalupu několik týdnů počkat. „Doktoři jemu i Ivaně po zápalu plic doporučovali, ať nikam nejezdí a jsou v Praze na dosah. Karel neměl dobré výsledky krve, a proto se o něj všichni báli. Teď je to lepší,“ prozadil deníku Aha! zdroj ze zpěvákova okolí. „Pan Gott dál chodí na pravidelná ambulantní vyšetření,“ sdělila k současnému zpěvákovu stavu mluvčí Stolzová. Žádné koncerty Slavíka nečekají, na rady lékařů teď nepracuje a dává se do pořádku. A všichni v jeho okolí, i většina fanoušků, ho v tom podporují...

Bez manželky ani krok
Když Karel přijel v pondělí 12. srpna na další ambulantní vyšetření do Všeobecné fakultní nemocnice na Karlově náměstí v Praze, musela ho manželka podpírat. Do toho kulhal, protože ho dost bolí levá kyčel.

Karel Gott po své oslavě: Doufám, že Ivana ocení mou lásku

Video se připravuje ...

Karel Gott přiznal, že má leukémii!



Přečtěte si
mbmb
30. 8. 2019 • 13:36

souhlas s nize uvedenym , ten pracovity KG vemte si priklad v redakci a nemazte pod vlivem omamnych latek prispevky vasich zivitelu ,pi Smuclerova mate tam uroven 4. cenove

picoda
30. 8. 2019 • 08:15

aveneta
30. 8. 2019 • 08:01

Prostě Gott je starý pán a lidem tohoto věku se zdravotní problémy nevyhýbají ikdyž jsou celebrity. Měl by si užít zbytek života s rodinou a vykašlat se na showbyznys, peněz má dosti a život jen jeden...i jeho výkon poslední doby je daleko za zenitem

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.