Šokující slova Dary Rolins o Rytmusovi: „Všechno je zalité sluncem!“ | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Šokující slova Dary Rolins o Rytmusovi: „Všechno je zalité sluncem!“

Dara Rolins
Dara Rolins (instagram)

Když ještě tvořila partnerskou dvojici s Patrikem „Rytmusem“  Vrbovským (42) často prohlašovali, že by si společného potomka přáli. Jenže krátce před tím, než Jasmina rapperovi porodila syna Sanela, najednou zpěvačka šokovala tím, že miminko s bývalou láskou ve skutečnosti nikdy neplánovala. Tak jak to tedy bylo?

Pro Super.cz řekla, že to ve skutečnosti bylo takhle: „Na začátku jsem s ním dítě mít chtěla. To je jasné, že když je vztah a láska, tak jsou lidi tak nastavení, že s tím druhým chtějí mít všechno. Ale je fakt, že v průběhu toho našeho téměř sedmiletého vztahu jsem tak někdy v půlce začala přemýšlet nad tím, že už asi ne," svěřila se.

Co ji přimělo otočit, si prý už tak moc přesně nevybavuje: „Ten důvod nebo přelom si přesně nepamatuju, ani se k tomu nechci vracet. Je to prostě život a takhle mi ta myšlenka přišla nejlepší a držela jsem se jí," vysvětlila zpěvačka, která se od rozchodu s Rytmusem oficiálně po boku žádného partnera neobjevila.

Jeho nové štěstí mu ale prý přeje: „Samozřejmě. Vždyť ho mám ráda, prožila jsem s ním několik let, měli jsme fakt super vztah a život je takový, že občas odbočí jiným směrem. Teď je to přesně tak, jak to mělo být. On je šťastný, má super ženu, krásné dítě a všechno je zalité sluncem," dodala ke svému minulému vztahu Dara.

Dcera Dary Rolins se prý už zajímá o to, jaký byl maminčin první sex. Na rozhovor se můžete podívat zde: 

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.