Takhle je neznáte: Elvis Cibulka a Elton Jagelka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Takhle je neznáte: Elvis Cibulka a Elton Jagelka!

Aleš Cibulka (42) a jeho partner Michal Jagelka(42).
Aleš Cibulka (42) a jeho partner Michal Jagelka(42). (Foto Blesk – Pavel Machan, Herminapress.cz)

 Když na párty, tak ve velkém! Za krále rokenrolu a krále popu se převlékli Aleš Cibulka (42) a jeho partner Michal Jagelka(42). Na téhle párty ale byli jediní!

V pozvánce na oslavu pánského holičství bylo napsáno, že doporučené oblečení je v retro stylu. Jako jediní ho ale dodrželi tihle dva fešáci. „Jeli jsme takhle už z domova a celou dobu se báli, aby nás nezastavili policisté a rovnou nezavřeli do blázince!“ svěřil deníku Aha! vysmátý Cibulka. Po příchodu do salonu na pražských Vinohradech se navíc oba zavřeli na toaletách! Potřebovali se totiž ještě upravit... „Jelikož jsme lidé společenští a často jsme vídaní na obrazovkách, nemůžeme si prostě dovolit chodit neupravení,“ poznamenal Michal těsně před tím, než se mu Aleš pokusil zajet strojkem do čupřiny. Jagelka pak měl raději až do konce večera na hlavě svůj stříbrný klobouk.

Jagelka v kůži DiCapria: Měnil by za manžela Cibulku?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.