Smutné přiznání nové hvězdy Ordinace: Pro všechny jsem MEGERA | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Smutné přiznání nové hvězdy Ordinace: Pro všechny jsem MEGERA

Ordinace v růžové zahradě
Ordinace v růžové zahradě  (Foto: ČT, TV Nova)

Čerstvá posila nekonečného seriálu Ordinace v růžové zahradě Markéta Děrgelová (dříve Frösslová) kývla na roli milé a nekonfliktní lékařky Márové. I  pro ni samotnou je to velká změna, protože ji režiséři vždycky obsazovali do rolí nevypočitatelných potvor. Nyní nastal zásadní přelom.

„Říká se, že je těžší hrát kladné postavy, ale já jsem vážně moc ráda, že tahle postava bude snad konečně normální a pohodová. Doufám, že se mi to podaří udržet. Zatím jsem hrála samé mrchy, všude jsem vraždila nebo někomu škodila,“ přiznala pro Super.cz herečka.

Důvodem toho, proč dříve ztvárňovala spíše jen megery, je prý její pohled. „Někdo mi říkal, že to je tvarem mých očí, kvůli tomu mi prý nevěří, že jsem hodná. Ve skutečnosti jsem přitom taková mírumilovná bytost,“ vtipkovala Markéta, která si v seriálu zahraje i s manželem Patrikem Děrgelem (30), jemuž před necelými třemi lety porodila syna Vavřince. Také v Ordinaci budou hrát manželský pár, jak uvádí Super.cz.

Novou posilou Ordinace bude i Simona Krainová. Co prozradila o své roli, můžete vidět zde: 

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.