To už nikdo nečekal: Felix a Dáda zase spolu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

To už nikdo nečekal: Felix a Dáda zase spolu!

Felix Slováček a Dáda Patrasová
Felix Slováček a Dáda Patrasová (Michaela Feuereislová)

Jejich vztah je jako divoká jízda na horské dráze. Jeden den si nemohou přijít na jméno, druhý den si pomáhají, jako by se nic nestalo. Jak to tak vypadá, vše záleží na tom, jakou má zrovna Felix Slováček (76) náladu. Momentálně se prý saxofonista stará o svou ženu jako za starých časů. Jak to?!

Před pár dny rozjeli další válku přes bulvární média, nyní se Felix Slováček stará o svou manželku Dádu Patrasovou (63) a pomáhá jí. Známá dětská hvězda měla podle extra.cz podstoupit plánovou operaci, během které byla půl hodiny v narkóze. Ačkoliv o Dagmar řekl saxofonista mnoho ošklivých věcí a ona mu jeho drsná slova nedarovala, Slováček manželku na zákrok dovezl, a po něm ji zase odvezl domu.

„Výsledky vyšetření mám všechny ukázkové včetně tlaku, jater, sleziny, hrudníku, hlavy nebo břicha. I končetiny mám bez otoků,“ řekla Dáda, která již dlouhou dobu tvrdí, že někdy je Felix jako med a vypadá to, že by se chtěl vrátit domů, jindy je zase její noční můrou. Ať je to tak či tak, jeho milenka Lucie Gelemová musí na návštěvě u rodičů jen zírat.

 Stašová je v nemocnici na kapačkách! A Gelemová se drsně pustila do Patrasové!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.