Kate a William v šoku: Nechutný útok na syna George! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Kate a William v šoku: Nechutný útok na syna George!

Syn Williama a Kate se stal terčem posměchu.
Syn Williama a Kate se stal terčem posměchu. (Foto: Reuters, profimedia)

Televizní moderátorka Lara Spencer (50) se stala terčem kritiky poté, co se v pořadu Good Morning America posmívala synovi Kate Middletonové (37) a prince Williama (37).

Moderátorce pořadu přišlo vtipné, že šestiletý George navštěvuje v rámci školních aktivit hodiny baletu. „Kromě běžných školních aktivit první a druhé třídy, jako například matematika, věda nebo historie, bude muset budoucí král odložit PlayDough (dětská hračka, pozn. red.), protože se vrhne na náboženství, programování, poezii a balet,“ řekla dle Blesku Spencerová.

 „Podle prince Williama George absolutně zbožňuje balet. Mám pro vás novinku, princi Williame, schválně, jak dlouho mu to vydrží,“ rýpla si moderátorka. Divákům se její postoj a výsměch rozhodně nelíbil a reakce na sebe nenechaly dlouho čekat. Mnoho z nich její výsměch považuje za projev šikany.

 „Milá Laro z Good Morning America, mám pro tebe zprávu. Probuď se! Žijeme v roce 2019. Tvoje komentáře mi přijdou alarmující. Přilila jsi olej do ohně u problému této země, kterým je šikana,“ napsal dle Blesku choreograf americké verze StarDance, tanečník Travis Wall (31). „Já sám jsem byl v dětství šikanován, ale mě to naštěstí motivovalo být úspěšný. Ale není tomu tak u každého dítěte! Balet tě naučí disciplínu, důstojnost, respekt a odvahu,“ dodal.

Další koho moderátorky chování pobouřilo, byla Rosie O’Donnellová (57). „Laro, to myslíš vážně? Smát se klukovi, který chodí na balet?“ tázala se dle Blesku komička.

 Moderátorka se pod palbou kritiky později na sociální síti omluvila. „Velmi se omlouvám za svůj necitlivý komentář. Ať už je to balet, nebo cokoliv chcete vyzkoušet, říkám, jděte do toho. Pevně věřím, že bychom si všichni měli jít za tím, pro co jsme nadšení,“ napsala Spencerová.

Před budovou televize ABC se dokonce shromáždily desítky mužských tanečníků s transparenty. Na sociálních sítích vznikl hashtag #BoysDanceToo, pod kterým sdílejí příspěvky tanečníci z celého světa.

 

 Na video výsměchu moderátorky se můžete podívat zde:

 

 

 

 

 

 

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.