Až se Bond vrhne z mostu... Vzpomeňte si na tohle foto | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Až se Bond vrhne z mostu... Vzpomeňte si na tohle foto

Herec se na place neukázal...
Herec se na place neukázal... (Foto Profimedia.cz)

Až budete v kině u 25. bondovky 25. nazvané No Time To Die (Není čas zemřít) obdivovat neohroženost a hrdinství Daniela Craiga (51) v roli agenta 007, zkuste si vzpomenout na tento článek. A mít na paměti, že filmy jsou prošpikovány triky a iluzí. 

Třeba až se bude chrabře vrhat z 45 metrů vysokého mostu, buďte si jisti, že vzduchem neletí Craig, ale jeho filmový dublér. Královsky placený představiel Bonda se natáčení akční scén v italském městě Gravina vůbec neúčastnil a psí kusy tropili jen najatí kaskadéři. „Je to jedna z nejnebezpečnějších scén, která kdy byla napsána. Diváci si nervy budou kousat nehty až do konce filmu,“ slibují tvůrci.

Na jednu stranu se ale Craigovi nelze divit. Natáčení provázejí produkční problémy a zdržení. Jedno z nich zapříčinil i herec sám, když si v květnu během natáčení na Jamajce poranil kotník a musel na operaci. Další prodlevy, má-li být film hotov k 3. dubnu příštího roku.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.