Muž, s kterým tráví Vondráčková čas v cizině: PRVNÍ SLOVA O LUCCE! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Muž, s kterým tráví Vondráčková čas v cizině: PRVNÍ SLOVA O LUCCE!

Lucie Vondráčková a Tomáš Zonyga
Lucie Vondráčková a Tomáš Zonyga (Facebook)

Jejich první společná fotka z Kanady se objevila i s otevřeným komentářem o jejich vztahu. Fešný sportovec, který dělá doprovod Lucii Vondráčkové (39) v Kanadě, podle svých slov nemá zájem jen o holky. Parkourista Tomáš Zonyga (26) ve své zpovědi mluví o expartnerovi. 

Minulý týden spolu odletěli do Kanady, kde spolu tráví všechen volný čas. Ale jak to mezi nimi je? „Přemýšlel jsem nad současnou situací a rozhodl se dát odpovědi. Ani ne tak kvůli sobě, ale hlavně kvůli Lucii, kterou jsem do toho všeho namočil...“ začal otevřeně své přiznání. A pak prozradil ještě něco víc. „Nad otázkou, jestli někoho mám já, jestli o situaci s Lucií stojím a jestli vůbec stojím o holky, se nejspíš nikdo ani nezamyslel...“ naznačil Zonyga svou odlišnou sexuální orientaci.

Drsný slovník

„Moc dobře vím, že polovina chlapů v ČR by za Lucii dala svoji pravou kouli a možná i většina manželek by nabídla koule svého muže,“ prohlásil parkourista, který nemá zrovna vybraný slovník. Ostatně není to tak dávno, co o zpěvačce řekl, že: „Lůca je kámoš, né žrádlo...“ A z jeho dalších slov není pochyb, že jsou jen kamarádi. „Obdobně jako Lucie jsem posledních pár let byl ve vztahu s někým, za koho by sice koule dala druhá polovina republiky, ale prostě to nevyšlo a stručně řečeno si od vztahu chci nějaký čas odpočinout a netahat do svých problémů někoho dalšího,“ řekl Zonyga.

Má k němu úctu

Rozchod pro něhonebyl očividně lehký, stejně jako tomu bylo v případě Lucie a jejího manžela, hokejisty Tomáše Plekance (36). „I přes ukončení našeho vzájemného trápení, pořád k tomu člověku mám úctu, a proto v mém zájmu nikdy nebylo se nechat s Vondrajdou načapat či přiznávat, že spolu trávíme čas, ba co víc... a vystavit tak expartnera nepříjemné situaci, kdy o mně bude číst,“ přiznal parkourista barvu.

Hrátky na doktora

„Z Lucie mám pocit, že jí chyběl někdo, o koho se může opřít, s kým se směje, kdo jí upřímně pochválí jídlo, zablbne si s dětmi a nebo se nebojí za ni postavit,“ popisuje Zonyga. I když zpěvačka, se kterou v Kanadě natáčí film Limbo, je momentálně v jeho očích jako sestra, s níž rád tráví svůj čas a v případě potřeby jí i pohlídá děti, nevylučuje, že v budoucnosti mohou být i něco víc.

„Člověk se neustále vyvíjí, utváří či mění názory, a jestli zůstaneme i my jen kamarádi, nebo si budeme hrát třeba na doktora, neví vůbec nikdo. Každopádně já mám momentálně jasno, a Lucie je proto stále vdaná/volná. Nicméně je možné, že se dalšího frajera nedožije, protože ji dost možná zabiju. Nechápu, jak jsme mohli přežít prázdniny!“ dodal Zonyga s černým humorem.

Co na to zpěvačka?

Zpěvačka krátkou zpověď sportovce nasdílela na všech sociálních sítích s rýpavou a vtipnou pozvánkou. „ Dámy a pánové, čas Zonyho! Čtěte, pak si to s ním vyřídím! Povoleno? Cože,“ předstírala překvapení. Poté dokázala, že vše bere opravdu s nadhledem. Pichlavým komentářům se totiž jenom smála.

 Lékaře trápí výsledky Gotta. A Vondráčková se sportovcem v Kanadě!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
AliAlice
23. 8. 2019 • 19:33

Když už ,tak jakákoliv reklama se hodí....a pan Zonyga se snaží vylepšit její mediální profil...

josie7
23. 8. 2019 • 11:32

To je hezké,jak on všechno o Vondráčkové ví, vždyť s ní přece jen letěl na pár dní natáčet nějaký film, a nakonec se stará i o její děti,není nad ryze kamarádský vztah

adeso
23. 8. 2019 • 11:32

kdyby nebyl primitiv, tak by do ní ani nekopl

runnyk
23. 8. 2019 • 11:30

Chudák, který má za úkol ji vylepšovat mediální profil . Nikdo lepší se tomu zadarmo nenašel .

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.