Karel Gott (80): Milionový kšeft z Ruska | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Karel Gott (80): Milionový kšeft z Ruska

Karel Gott
Karel Gott (Jan Tůma)

Ještě ji ani nedopsal, a už je o autobiografii Karla Gotta (80) obrovský zájem ve světě! Hlavně mezi vydavateli z německy mluvících zemí, kteří by ji rádi poslali na místní trh. Zpěvák si tak ve finále může přijít až na několik milionů korun.

Podle informací Aha! se o vydání knihy zajímají také vydavatelé z Ruska či Polska, kde Gott v minulosti často koncertoval a má tam velké množství fanoušků.


Vyjde před Vánocemi

„Kniha, kterou skutečně píšu já o sobě, a ne někdo, kdo mě vlastně vůbec nezná, natož, že by byl svědkem mých životních zážitků, by měla vyjít letos před Vánocemi,“ plánuje Karel. „Předpokládám, že vyjde také v německém jazyce,“ reflektuje zájem ze zemí, kde je stále obrovsky populární. Tedy z Německa, Rakouska a Švýcarska.



Dobrý překlad

„Vzhledem k tomu, že má pan Gott svého německého textaře Filipa Albrechta, nepochybuji o tom, že překladatel autobiografie bude právě on,“ řekl Aha! hudební publicista Petr Burda. Albrecht odmítá cokoliv komentovat, ačkoliv podle našich informací v Německu intenzivně o vydání Slavíkovy autobiografie vyjednává.

Bude to trhák

„Ta knížka bude trhák v Česku i v německy mluvících zemích. U nás zcela jistě Mistrovi a jeho rodině vydělá balík peněz a v kombinaci s německy mluvícími zeměmi a dalšími státy může jít až o několik milionů korun,“ doplnil Burda.

Gott a jeho dcera zpívají v pohádce:

Video se připravuje ...

Karel Gott přiznal akutní leukémii



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.