Fanoušci se ostře obuli do Klusových: Co jim vyčítají? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Fanoušci se ostře obuli do Klusových: Co jim vyčítají?

Tomáš Klus s manželkou Tamarou
Tomáš Klus s manželkou Tamarou (Instagram: Tomáš Klus)

Tomáš Klus a jeho žena Tamara se neustále snaží něčím překvapovat a nabádat fanoušky k lepšímu chování k naší planetě. Ačkoliv jsou některé jejich zprávy inspirující a slavný pár někomu mohl takzvaně otevřít oči, jejich činy a slova se dají často označit za přehnanost a podle některých fanoušků je jejich chování až pozérské…

Zpěvák a jeho manželka momentálně některé fanoušky naštvali, protože náhle začali zavrhovat létání letadlem kvůli velké uhlíkové stopě. Klusovi se rozhodli, že s jejich dětmi už nikam nebudou létat a budou tím tak zase o něco víc chránit životní prostředí. Před časem si však ještě létali sem a tam...

 „Nikdy se nechceme dožít momentu, kdy nám naše tři děti řeknou, proč jste tenkrát něco neudělali, když byl ještě čas na změnu?... Není to apel na ty, kteří to cítí jinak, nebo stejně, ale nechtějí se vzdát věcí, o kterých vědí, že nejsou v souladu s tím, co cítí a co o planetě vědí. Je to jen to, být důslední sami k sobě. Svět nezměníme tím, že budeme ukazovat prstem na ostatní?... Svět změníme pouze tím, že půjdeme příkladem sobě samotným… Je to domov nás všech. Je to matka nás všech. I proto se právě teď snažíme vybudovat dům, který je v co největším souladu s tím, co žijeme. Dům, který to, co si vezme, z velké části vrátí. Tam právě teď míří naše kroky. Domů,“ napsala Tamara Klusová na sociální síti, kde prezentuj své názory.

Její prohlášení však některým fanouškům nedalo spát a do Klusových se pustili. „Pamatuji si, jak jste s malou Jenůfkou a ostatními byli někde v Karibiku a pak jste dva dny strávili v letadle do Kanady a zpátky kvůli volbám. Vůbec vás nechci urazit, ale někdy to na mě působí pozérsky,“ znělo v jednom kritickém komentáři. Ačkoliv se tak Tamara a Tomáš snaží naší planetě trochu ulehčit, sami nebyli vždy vhodným příkladem.

 Klus už nenosí snubní prstýnek a musel s pravdou ven! 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
vemenozmojistary
21. 8. 2019 • 08:20

Oba jsou odporní 🤮 🤮 🤮 🤮 🤮 🤮 🤮 🤮 🤮 🤮 🤮 🤮 🤮 🤮 🤮

Syda
20. 8. 2019 • 21:45

Poněkud zvláštní rodina.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.