Kopřivová je po rozchodu s Jágrem »na suchu«: Nový přítel drží celibát! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Kopřivová je po rozchodu s Jágrem »na suchu«: Nový přítel drží celibát!

Veronika Kopřivová
Veronika Kopřivová (Martin Hykl)

Veronika Kopřivová (28) po rozchodu s Jaromírem Jágrem září po boku Miroslava Dubovického (27). Pohledný kickboxer se v současné době chystá na velký zápas, a tak si musí odepřít i milostné hrátky.  Zda mu celibát opravdu vydrží, se ukáže časem.

Brzy ho čeká důležitý zápas, a tak kickboxer Dubovický nechce přípravu ponechat náhodě. „Trénoval jsem i na dovolené a už mě brzy čeká dvoufázový trénink. Brzy to vypukne,“ svěřil se dle webu Super.cz.

Avšak kromě náročných tréninků se musí Dubovický soutředit také na svou mysl. „My fighteři dodržujeme celibát, abychom byli agresivnější, měli energii a abychom byli draví," prozradil kickboxer, který s bojovými sporty začal už v 11 letech.

Kopřivová si tak bude muset nějaký čas užívat vztah bez milostných chvilek. "Když jsem se připravoval na mistrovství republiky, tak to bylo týden před zápasem. Když jsem ale létal na mistrovství Evropy, světa nebo měl podobně důležité zápasy, jaký mě čeká i teď, tak celibát začal čtrnáct dní před bojem," dodal pro web Extra.cz.

 Kopřivová po rozchodu s Jágrem: Žužlání prstů s novým chlapem!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.