Rozvodová bitva Patrasové a Slováčka: Dcera Anička poslala jasný vzkaz! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Rozvodová bitva Patrasové a Slováčka: Dcera Anička poslala jasný vzkaz!

Anna Slováčková
Anna Slováčková (Jan Tůma)

Anička Slováčková (23) zveřejnila na sociální síti fotografii v černé paruce, na níž vypadá jako mladší verze své maminky.  Dává tím snad najevo, na čí stranu se v blížící se rozvodové bitvě postaví?

Zatímco její rodiče Dagmar Patrasová (63) a Felix Slováček (76) vedou drsné spory, ona vzpomíná na účast v show Tvoje tvář má známý hlas. Na Instagramu zveřejnila fotografii z natáčení.

„Jo, ta černá mě teda dost bavila. Zvlášť když mi na to někdo včera řekl, po tom, co jsem mu ukázala tyhle dvě fotky, že mě spíš poznal v těch černých vlasech než v mých blond,“napsala Slováčková k fotografiím. Přestože to dlouhou dobu vypadalo, že je spíš celý tatínek, v černém mikádu vypadá jako kopie své maminky. Mnoho fanoušků se pod příspěvkem shodlo, že černé vlasy jí sluší mnohem více, než blond. „Celá Xenie… Krásná jako vaše maminka zamlada,“ napsala dle Blesku jedna z jejich obdivovatelek.

Zároveň se naskytla otázka, zda snímkem v černé paruce chtěla jen zavzpomínat na staré dobré časy v show nebo jde o reakci na válku, která panuje mezi jejími rodiči. Před několik dny totiž saxofonista oznámil, že chce manželku částečně zbavit svéprávnosti. Ta ho konfrontovala tím, že se jedná o jeho snahu zmocnit se společného majetku a prozradila, že mu lékaři diagnostikovali demenci.

 Anna Slováčková na párty připomínala Dádu! Vypadala jako princezna!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
waki@...
16. 8. 2019 • 14:30

ⓈpFling.com — skvělé seznamka pro dospělé s inteligentní vyhledávací systém najít sеx partnera!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.