Tohle má být důkaz lásky? »Nový muž« Vondráčkové promluvil | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Tohle má být důkaz lásky? »Nový muž« Vondráčkové promluvil

Lucie Vondráčková
Lucie Vondráčková (David Kundrát, Pavel Machan, Marek Pátek)

Lucie Vondráčková (39) byla před několika dny spatřena na letišti Václava Havla ve společnosti Tomáše Zonygy (26). Podle anonymního zdroje má být sportovec její novou láskou. Z neznámého mládence se tak během chvilky stala veřejně známá osobnost.

Zpěvačka se do Montrealu vracela pro zbytek věcí. „Na otočku do Montrealu. pro kufry,“ napsala k fotografii, kterou pořídila na letišti. Podle dalších snímků z letiště se do zámoří nevydala sama. „Potkala jsem na letišti známého, tak to bude ok,“ napsala v odpovědi na zprávy fanoušků, kteří ji politovali, že ji čeká daleká cesta do Kanady.

Zonyga, který se objevil na fotografiích po boku zpěvačky, se během chvilky stal mediální hvězdou. Netrvalo dlouho a sportovec se k celé situaci osobně vyjádřil. „Hezky o mně mluví. Přál bych to stejný i Vondrajdě. Je fakt dost v pohodě,“ napsal dle Super.cz. k jedné z fotek z letiště.

Vondráčková o krachu vztahu: Rychlost rozchodu byla zběsilá!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Zombie_1
21. 8. 2019 • 09:24

A hlavně sluchátka na krku, její neodmyslelná image zestárlého diblíka.

Dianthos
16. 8. 2019 • 13:23

Amber, my právě čteme o co jde. Lucka vůbec nechce, aby jí veřejnost dala pokoj. Proto ten společný příjezd na letiště a společné odbavování a samý úsměv, když na ně na letišti už čekali objednaní profesionální fotografové. Pak mlžící komenty na sociálních sítích... Ona už dost lidí vážně nudí, tak víří vody. Asi je většině jedno, kdo je její současný nabíječ. Spíš lidi zajímá, kdo jím byl za trvání jejího manželství. ;-)

AliAlice
16. 8. 2019 • 10:56

Důležitá zpráva je,že nezapomněla na brýle na čele...

amber15
16. 8. 2019 • 08:06

Vy jste takovi hlupaci,ze nedokazete si precíst o co jde. Jenom hazet spinu. To vam jde. Krom jiného,co je nekomu do toho,kdyz si chlapa nejde. Radeji si fotte raketu s vareckou,bez varecky a Lucii dejte pokoj.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.