Bolestivá zpověď Lucie Borhyové (41): ZOSTUDIL JI TROŠKA! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Bolestivá zpověď Lucie Borhyové (41): ZOSTUDIL JI TROŠKA!

Lucie Borhyová je příliš profláknutá jako moderátorka.
Lucie Borhyová je příliš profláknutá jako moderátorka. (Foto: Karel Kopáč)

Kolikrát se Lucii Borhyové (41) »poštěstilo«, aby jí někdo ukázal dveře? Mnohokrát asi ne. Proto určitě nikdy nezapomene na režiséra Zdeňka Trošku (66), který si tuto »opovážlivost« dovolil. Blonďatá moderátorka TV Nova u něho neprošla konkurzem!

Před lety totiž zatoužila stát se princeznou ze mlejna Eliškou a vydala se právě za Troškou. „A ten mi řekl, že bych se asi spíš hodila na pláž než do mlejna, čímž můj casting skončil,“ vzpomíná Lucie se smíchem. „Byla jsem tehdy hodně mlaďounká, bylo mi asi sedmnáct let. Dodnes se tomu smějeme, když se potkáme. V tu dobu jsem ještě samozřejmě nebyla známá,“ říká Borhyová v rozhovoru pro Story.


Troška se ale zapřísahá, že jestli byla nebo nebyla tehdy známá, žádnou roli nehrálo. „Potřeboval jsem dívku krev a mlíko, a nikoli aristokratku, která by z fleku mohla pracovat v nějakých italských přímořských lázních pro high society. Lucka, přestože měla hezkou tvářičku, nepřipadala v úvahu,“ řekl deníku Aha! režisér. A neobsadil by ji dle svých slov ani dnes! To by jí prý na castingu tuplem ukázal dveře. „I kdyby se na tu moji pohádkovou postavu hodila, nevím jak, tak ji nechci. Lidé ji mají spjatou s televizními zprávami a těžko by někdo uvěřil, že je v pohádce někým jiným. Holka už má smůlu,“ dodal se smíchem, ale zcela vážně Troška.

I Rosenberg chtěl do mlejna
S Lucií dělal konkurz do pohádky Princezny ze mlejna i pornoherec Robert Rosenberg (44) na roli Jindřicha. A také neuspěl. „Hledal jsem takového českého Honzu, blonďáka s modrýma očima, on byl ale už tehdy tmavý krásný gigolo,“ směje se Troška. Robert to ale nevzdal a o pár let později pokoušel štěstí s pohádkou Z pekla štěstí. „To měl ale taky kluk smůlu. Potřeboval jsem přesně takového naivního Miroslava Šimůnka,“ vysvětlil režisér.



Eliška byla jasná od začátku
Troška měl o Elišce od začátku jasnou představu, a tak se vydal na konzervatoř. „Tam mi paní profesorka řekla, že v úvahu připadají dvě její žákyně. Tou první byla Andrea Černá. A když jsem ji viděl, jak kráčí ze schodů, hned jsem věděl – to je to moje krev a mlíko ze mlejna!“ vzpomíná režisér. Jelikož ale producenti pohádky chtěli mít ve výběru princezny naprostou jistotu, donutili Trošku udělat ještě konkurz na pražském Smíchově. „Tam se přišlo ucházet o role hlavních hrdinů asi šestnáct set holek a kluků a mezi nimi byla i Lucka. No a neuspěla. Ale nepochodila by, i kdybych už neměl Andreu Černou. Ta skutečně jako jediná splňovala mé jasné představy,“ říká Troška.

Lucie Borhyová prozradila: Tajné dohody s otci jejích dětí Hrdličkou a Papadakisem!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
20. 8. 2019 • 00:09

Pane Troško, propsím Vás, jak Vy si představujete konkrétně " aristokratku "? Moc by mě to zajímalo.
Borhyová v 17 letech byla krev a mlíko, holka lehce macatá , ale jako hérečka byla poleno !!!!.Ta by to neuhrála. A taky ten zjev - ta mohla být byla použitelná spíš na jarmark a do střelnice s růží za uchem.
Ze Vám není hanba !Prej šlechtična !

waki@...
16. 8. 2019 • 14:02

ⓈpFling.com — skvělé seznamka pro dospělé s inteligentní vyhledávací systém najít sеx partnera!

rydlo
16. 8. 2019 • 01:50

Budou se bolestivě zpovídat i ostatní uchazečky o roli princezny ze mlejna, že je Troška také zostudil tím, že neuspěly? Proboha, takovou krávovinou se chce zviditelňovat? Za chvíli snad budeme číst, že byla v mládí také zneužívána, jako to dělají polozapomenuté serebrity, když se chtějí připomenout! Měla by se vytratit i z obrazovky. Za těch 20 let je okoukaná, už by ji měli vyměnit za mladší!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.