Aleš Cibulka: Otevřeně o kolapsu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Aleš Cibulka: Otevřeně o kolapsu

Aleš Cibulka
Aleš Cibulka (Foto: archiv A. Cibulky, TV Barrandov, ara)

Když před třemi roky ze dne na den Aleš Cibulka (42) zmizel z televize, tvrdil, že si jen vzal dovolenou. Jenže až po třech letech otevřeně přiznal, že tehdy prodělal tzv. syndrom vyhoření, který ho úplně srazil na kolena.

„Nejstrašnější je přiznat si tenhle průšvih,“ prohlásil Aleš s tím, že jeho tělo si o zvolnění pracovního režimu říkalo už dlouho. Točil jeden pořad za druhým, chodil z akce na akci. To se nedá pořád vydržet. Jel jsem vlakem a dostal geniální myšlenku, že si vezmu volno. Mně se tak ulevilo! Napíšu do televize a do rozhlasu, že potřebuju dovolenou, že už si fakt potřebuju vydechnout,“ naplánoval si tehdy. A to také udělal.

Ve všech institucích, kde pracoval, mu vyšli vstříc. Netušili ale, že Aleš bude mít dovolenou půl roku. Alešův partner Michal Jagelka (42) ho poté, co si vyřídil volno, odvezl na chalupu. „Rozdělal oheň v kamnech, já jsem si dal v sednici matraci ke kamnům, na tu jsem si lehl a 2 měsíce jsem spal,“ zavzpomínal v rozhovoru pro Český rozhlas Cibulka, který už opět naplno pracuje – především pro veřejnoprávní rádio.

Aleš Cibulka: Stella Zázvorková ukrývala tajemství Gollové!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.