Vnadná Krejčíková z Ulice: Definitivní konec s herectvím? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Vnadná Krejčíková z Ulice: Definitivní konec s herectvím?

Aneta Krejčíková
Aneta Krejčíková (Dana Kolářová)

Půvabná herečka Aneta Krejčíková (28) si aktuálně plní tu nejdůležitější životní roli – je mámou malého Bena (1). S kariérou herečky sice definitivně nepraštila, ale přesto pro časopis Maminka přiznala, že by ji možná lákalo úplně něco jiného.

Jak přiznala, zamilovala se totiž do porodu. Absolutně. Dokonce by prý dalšího potomka nejraději porodila doma. I když na narození syna ráda vzpomíná a připadalo jí to krásné, prostředí porodnice herečku až tolik neoslnilo. „Samozřejmě taky hodně záleží na tom, na jaké lidi v porodnici natrefíte. Dost často ale porod pojímají jako rutinu a z porodnice je pak mašinerie, továrna. Člověk jim to ani nemůže zazlívat, mají toho prostě moc a je jich málo, jsou přetažení. Jenomže pro tu ženu i dítě je to tak strašně zásadní věc, že tohle by se mělo naprosto respektovat…,“ míní Krejčíková.

Následně dodává: „Já jsem se do porodů totálně zamilovala. Zjistila jsem, že by mě vlastně strašně lákalo dělat dulu. Nějak se ve mně probudila touha sdílet a setkávat se se ženami. Probírat věci a pojit ty síly,“ zasnila se nad možnou změnou profese porodem okouzlená herečka nekonečného seriálu.

Aneta Krejčíková prozradila, že by si přála mít více dětí: 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
ciperkamar...@...
26. 8. 2019 • 08:28

husa

vemenozmojistary
25. 8. 2019 • 17:40

Šeredná koňská hlava fuj 👎 👎 👎

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.