České krásky v plavkách: Zkrotí i vodní živel! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

České krásky v plavkách: Zkrotí i vodní živel!

Iva Kubelková
Iva Kubelková (Foto Aha! – Jan Tůma, Vivenso)

Svými smyslnými těly v plavkách české krásky okouzlují na dovolených po celém světě. Každá má ale jiný vkus na destinace. Například Kateřina Sokolová (30) letos za pobyt ušetřila. Dala přednost divoké jízdě po vodě na Slapech. Naopak Linda Vojtová (34) se plácla přes kapsu. Sluní se totiž v Izraeli.

Linda Vojtová (34)
Nekoukat!
Supermodelka přesně ví, jak svým fanouškům nadzvednout mandle. Svůj vypracovaný zadeček v plavkách si zakryla plážovými pálkami, aby se všichni sledovatelé zaměřili na její široký úsměv, který jí na tváři vykouzlilo izraelské město Tel Aviv. „Ty pálky tam vůbec nemusely být!“ stěžoval si jeden z obdivovatelů.



Kateřina Sokolová (30)
Napodruhé dobrý!
Bývalá královna krásy nadevše miluje sport, a dokonce i trochu adrenalinu. Obě tyto lásky spojila do jedné a na Slapech se pustila do lekcí surfování. Na prkně zářila hned od první chvíle. „Sice ještě s lanem, ale napodruhé dobrý,“ chválila se Miss ČR 2007.
 
Tereza Mašková (23)
Miss mokré plavky
Měla chuť se smočit, a proto se vydala na proslulou italskou pláž Torbole. Tam odvážná vítězka SuperStar odhalila svou sexy stránku. V oranžových plavkách vystavila své vnady na odiv. S průsvitným kouskem  látky jí i kontrastně ladily fialové vlasy, které jí dodávají osobitý šmrnc. Ocenění od fanoušků si rozhodně zasloužila.



Klára Doležalová (45)
Sexy jachtařka
Do milovaného Chorvatska jezdí moderátorka Primy i několikrát do roka. Tentokrát si jako cíl svého výletu zvolila ostrov Korčula. Aby mohla obdivovat tamější krásy z moře, vypůjčila si jachtu, na které chytala bronz. Na tenhle zážitek dle svých slov nikdy nezapomene. „ V lednu zavřu oči a uvidím zase tohle,“ libuje si Klára.

Barbora Mottlová (33)
Sázka na retro
Na pláž se tahle blondýnka rozhodně vyfiknout umí. Velké rudé brýle, pruhované bikiny a křivky á la krev a mlíko. Dovolenou u moře herečka pojala opravdu v retro stylu, dokonce si jednu starší písničku ke své náladě upravila. „Je naprosto nezbytné, aby nebe bylo blankytné, bříško dobře napapané a úsměv od ucha k uchu,“ prozpěvovala si ve vlnách.

Iva Kubelková (42)
Mořský vitamin
Nejedna žena by si jistě přála vypadat jako ona. Vyvinutá modelka a moderátorka dala své tělo napospas vlnám, jež její dokonalé křivky ještě více zdůraznily. Tajemství své krásy všem fanynkám prozradila z pláže. „Může za to vitamin moře!“ smála se Iva.

Iva Kubelková: Nemám strach, koho mi dcera přivede domů.

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.