Šéf Partičky Daniel Dangl: Budu mít zoo! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Šéf Partičky Daniel Dangl: Budu mít zoo!

Dano je oblíbeným televizním bavičem u nás i na Slovensku.
Dano je oblíbeným televizním bavičem u nás i na Slovensku. (Foto Aha! – Daniel Černovský)

Čeští diváci ho znají díky Partičce. Tentokrát ale Dano Dangl (44), který vymýšlí bláznivé úkoly pro Michala Suchánka (54) a spol., zabředl do úplně jiného řemesla, v jakém se dosud ještě nepředvedl. Otevírá ranč, který se již stal domovem několika zvířat.

„Otevíráme rančík, kde jsme zatím pořídili čtyři koníky, jednoho oslíka a čtyři surikaty. Později ho plánujeme rozšířit i o exotické plodiny a zvířata. Chtěli bychom tam mít i žirafy, lamy a rýsuje se i slon,“ prozradil Novému Času slovenský producent a herec, který se v usedlosti nedaleko Bratislavy ochotně plácl přes kapsu.

„Je to dobrovolná sbírka, nechtěl bych říkat přesnou částku, ale je to několik tisíc eur. Je za tím občanské sdružení, které chce obnovu flóry a fauny. Je nás víc, já jsem v tom zainteresovaný jen částečně, jsou to lidé, kteří to dělají, aniž by za to něco měli,“ uvedl Dangl s tím, že vstup na ranč, který chtějí otevřít v říjnu, bude zdarma.

Na video s Danielem Danglem se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
zadnice
13. 8. 2019 • 11:31

Dano je oblíbeným televizním bavičem u nás i na Slovensku? Je to opravdu, opravdu ČOBOL, který "vymýšlí" neskutečné ***iny!!!

kov3
13. 8. 2019 • 08:21

Na Slovensku je tento vyškerený šašo považovaný za k o k o t k a .A v Česku má aký úspech...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.