Krainová se vysmála Verešové: Tohle slovenskou modelku nepotěší! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Krainová se vysmála Verešové: Tohle slovenskou modelku nepotěší!

Simona Krainová bude novou posilou Ordinace v růžové zahradě.
Simona Krainová bude novou posilou Ordinace v růžové zahradě. (Foto Profimedia.cz, Jan Tůma)

Simona Krainová (46) je nová posila Ordinace v růžové zahradě! Modelka nabídku přijala s radostí a podle dostupných informací si zahraje roli právničky. O zkušenosti z tohoto oboru by mohla požádat například od Andrey Verešové (39), avšak místo toho se jí raději vysmála.

Modelka do nováckého seriálu nastoupí od září. „Hraní mě strašně baví a velmi ráda přijímám nové výzvy. Už jsem hrála pod taktovkou skvělých režisérů, kde jsem se hodně naučila a budu v hraní dál pokračovat. Třeba jednou dostanu svou vysněnou roli v komedii, kde bych předvedla svůj smysl pro humor. Už nechci být jen za tu krásnou," svěřila se Blesk.cz Krainová.

„Budu hrát právničku. Konečně se budu cítit jako Andrea Verešová, ale nemusela jsem kvůli tomu chodit do školy," řekla Krainová na účet slovenské modelky, která vystudovala právnickou fakultu v Plzni.

Pro Krainovou to není první herecká zkušenost. Už před sedmadvaceti lety získala roli ve filmu Kamarád do deště II - Příběh z Brooklynu. Dále se objevila ve filmu Byl jednou jeden polda, Vybíjená a Dvojníci.

 Simona Krainová: Na děti platí prášek na spaní, láhev rumu nebo dobré slovo.

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Inka
3. 9. 2019 • 06:54

Studovala Právnickou fakultu Univerzity Karlovy, studia práv po * několikaletém prodlužování * 😂 ukončila na Západočeské univerzitě v Plzni v roce 2007.... kolik stál ten titul
* konečně * manžílka ? Ta se dodnes neumí vyjádřovat, nemá slovní zásobu a navíc je ubohá žena jednoduchá, umělá, pysky jak havajský domovník...😂😂😂

Inka
3. 9. 2019 • 06:43

Prosím, ať se přihlásí každý, kdo v šestnácti letech dobil svět, vydělával horentní peníze a dnes mluví několika světovými jazyky ! Dnes je znalá profesionálka, skvělá máma a manželka. Táhne jí na padesát a pořád je krásná žena !
Ubohá Verešová ? Ty ani nedošlo, že pokud je hlava dutá nespasí jí ani manžel milionář, ani koupený titul ... vzdělání není záruka inteligence !

vigela
1. 9. 2019 • 23:00

Ono nestačí, že je nevzdělaná, ona se tím ještě i chlubí. A není to poprvé. Pro mne za mne, ať si hraje třeba nositelku Nobelovy ceny za cokoliv. Na Ordinaci se nedívám.

Slavka2
1. 9. 2019 • 19:58

Co k tomu dodat? Blahoslavení chudí duchem!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.