Kate v šoku! Krutá slova, která bodají jako nůž | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Kate v šoku! Krutá slova, která bodají jako nůž

2015 Kate na návštěvě dětské nemocnice.
2015 Kate na návštěvě dětské nemocnice. (Profimedia.cz, getty Images, archiv Blesku)

Bratr Kate Middletonové (37) prožívá těžké období.  Od roku 2003 bojuje s depresí a snaží se této nepříjemné zdravotní komplikaci dělat co největší osvětu.  Jeho nedávné vyjádření však mohlo krutě zasáhnout vévodkyni a celou její rodinu, jelikož k lepšímu psychickému rozpoložení mu nepomáhá právě rodina, ale jeho psí smečka.

Zdravotní problémy začaly v době, kdy jeho nejstarší sestra Kate začala chodit s následníkem britského trůnu, princem Williamem. Z neznámého mládence se tak během chvilky stala veřejně známá osobnost. Veřejnost sledovala každý jeho krok a o jeho nezdařených pokusech v podnikaní věděla celá Británie.

Během těžkého životního období mu je velkou oporou jeho psi. Právě jeho čtyřnozí kamarádi s ním odjeli do hor na místo, které miloval už jako dítě, kde si srovnal myšlenky. Dle webu casprozeny.sk James Middleton prozradil, že občas se mu snadněji komunikuje se psy. Tímto vyjádřením chtěl bratr vévodkyně poukázat na to, jakou obrovskou roli mohou mít psi v překonávání problémů s mentálním zdravím.

Jeho vyjádření ale mohlo působit velmi nepříjemně pro jeho nejbližší. A to zejména pro Kate, které se postupně stále více vzdaluje. James se dále vyjádřil, že se mu líbí, s jakou lehkostí zvířata dovedou lidi motivovat k tomu, aby s nimi komunikovali. Podle něj by se měly v mnohem vyšší míře umisťovat v zařízeních, kde se léčí psychicky nemocní pacienti.

 

 Jak šel čas s Kate Middletonovou: Od roztomilé holčičky až po nejsledovanější ženu světa.

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.