Regina Rázlová zazářila z Pitavalu: Její mikinu dali Teplému | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Regina Rázlová zazářila z Pitavalu: Její mikinu dali Teplému

Regina Rázlová je stále šarmantní
Regina Rázlová je stále šarmantní (archiv Divadla na Vinohradech)

Na kostýmech se šetřilo! A důkazem je Regina Rázlová (72), která zazářila v Malém pitavalu z velkého města. Oblečení vražedkyně oblékl po letech trenér a v úplně jiném seriálu.

Červenomodrá mikina, kterou měla na sobě Rázlová alias spisovatelka Šípová ve včerejším díle Autorka detektivních povídek, byla použita také v pátém díle seriálu Dlouhá míle v roce 1989. Tedy o sedm let později po natáčení Pitavalu. Neoblékla ji nicméně žena, ale Jan Teplý (†75) coby trenér Záruba.

Herečka o tom neměla ani tušení, dozvěděla se to až po letech díky všímavým divákům „To jsem vůbec nevěděla. Honza byl hubený jako já, takže tu mikinu určitě bez problémů oblékl,“ řekla nedávno se smíchem Rázlová.
„Nebylo to oblečení z mého šatníku, vše nám propůjčovali kostyméři a vše jsme pak vraceli,“ svěřila herečka, která na natáčení seriálu velmi ráda vzpomíná. „Sešla se skvělá parta herců a vím, že už nikdy nic takového nezažiju,“ dodala.

Rázlová po vyproštění z hořícího jaguara: Vůbec nechápu svou reakci!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.