Kotka museli utěšovat: CO VYŠLO NAJEVO NA POHŘBU TÁTY? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Kotka museli utěšovat: CO VYŠLO NAJEVO NA POHŘBU TÁTY?

Nečekaná smrt Václava Kotky přivedla do strašnického krematoria stovky hostů.
Nečekaná smrt Václava Kotky přivedla do strašnického krematoria stovky hostů. (Blesk - P. Machan, M. Hykl, Martin Přibyl)

Génius  pořád táhne. Poslední rozloučení s Václavem Kotkem (†66), který tragicky zemřel ve svém domě po pádu ze schodů, ukázalo, že Jára Cimrman je stále v srdcích svých příznivců. Nečekaná smrt jednoho z jeho protagonistů přivedla do strašnického krematoria stovky hostů.

Síň praskala ve švech. Nemohl chybět Zdeněk Svěrák (83), který stál v roce 1966 u zrodu populárního génia. Přiznal, že hovořit nad rakví bude těžké. A to má už několik smutečních proslovů za sebou. „Opustila nás už řada členů souboru, ale u Vaška to bylo nečekané, bylo mu teprve šedesát šest let. Budeme na něj myslet a budeme na něj vzpomínat,“ řekl ještě před obřadem. Naštěstí ho přišli podpořit nejen manželka a syn Jan (54), ale taky dlouholetí kolegové z Divadla Járy Cimrmana Petr Brukner (76), Jan Hraběta (79) a Miloň Čepelka (82). „Naším manažerem byl Václav plných třiačtyřicet let. Prožil s náma léta zlá i dobrá. A především v těch zlých se osvědčil důrazem, se kterým bojoval s úřady,“ zavzpomínal Svěrák na postu smutečního řečníka.

„Vašek tu bude chybět. Bude chybět rodině a blízkým i divadlu. V nebeské bráně se prokáže potvrzením: Václav Kotek se zasloužil o Divadlo Járy Cimrmana. Díky za všechno, Vašku,“ dodal herec a poklonil se před rakví. Zesnulého vyprovodily na věčnost písně Klobouk ve křoví, Holubí dům a Sbohem, lásko. Syn zesnulého Vojta Kotek (31) se snažil být především oporou zdrcené mamince Aleně a babičce Evě. Po obřadu přijímal kondolence, šel z náruče do náruče a pak už spěchal za svou láskou. Vyšlo najevo, že vztah herce a dcery slavného sochaře Jaroslava Róny (62) Valerie stále trvá, i když se objevily zvěsti o rozchodu. Přestál už dva a půl roku. Padli si do oka na sedmdesátinách herce Jiřího Bartošky v březnu 2017.


Syn zesnulého Vojta Kotek (31) se snažil být především oporou zdrcené mamince Aleně a babičce Evě, která dva roky po manželovi pochovala syna. Po obřadu přijímal kondolence a pak už spěchal za svou láskou. Vyšlo najevo, že vztah herce a dcery slavného sochaře Jaroslava Róny (62) Valerie stále trvá. Přestál už dva a půl roku. Padli si do oka na sedmdesátinách herce Jiří Bartošky v březnu 2017.

Holubová byla na dně
Eva Holubová se ještě nedávno rekreovala ve svém domě na Sicílii. Musela ale do Česka, protože ji ještě čekalo natáčení filmu Cesta domů s Tomášem Vorlem, a také kvůli smutným povinnostem. Chtěla se rozloučit s Václavem Kotkem. Poznali se díky Divadelním poutím, které manažer a herec v roce 1985 na Střeleckém ostrově spoluzakládal. „Z té doby mám fotku, kde mi to prý moc sluší,“ tvrdí Holubová nostalgicky.

Smrt manžela a syna
Rodina na pohřbu dojemně pečovala o Vojtovu babičku Evu, která dva roky po manželovi pochovala syna. Chodí s pomocí chodítka, ale statečně zdolala i schody, které vedou k síni a jsou už roky předmětem kritiky.

CO SE DĚLO PO POHŘBU A KDO ŘÍDIL ZAPÍJENÍ VÁCLAVA KOTKA (†66) ČTĚTE ZDE!!!

Pohřeb Václava Kotka:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
libormer
7. 8. 2019 • 10:01

Fotky, rozhovory a videa z pohřbů osobností považuji za bulvární dno a žumpu...

rydlo
7. 8. 2019 • 09:14

Na pohřbu táty vyšlo najevo pouze to, že je Václav Kotek po smrti, jinak slátanina o ničem!

pelagie
7. 8. 2019 • 07:56

Splácaný článek, stále se opakující informace, kdo tohle může pustit ven je mi záhadou ......

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.