Z léčebny šupem do blázince! „Hanka nemůže být doma," míní Jirka | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Z léčebny šupem do blázince! „Hanka nemůže být doma," míní Jirka

„Myslím, že se musí doléčovat ještě nejméně měsíc, dva, to ať posoudí odborníci,“ řekl Krampol.
„Myslím, že se musí doléčovat ještě nejméně měsíc, dva, to ať posoudí odborníci,“ řekl Krampol. (Aha! - Martin Přibyl, Robert Klejch)

Z Červeného Dvora do pražských Bohnic. Manželka Jiřího Krampola (81) Hanka Krampolová (58) by dnes měla opustit jižní Čechy, kde se dávala dohromady po psychických a zdravotních kolapsech. Chtěla by se vrátit domů, ale to herec odmítá. Převezou ji do centra drogově závislých v Bohnicích. „Potřebuje doléčit,“ svěřil deníku Aha! Krampol.

Hanička sice tvrdila, že jede domů, ale tam ještě skutečně nemůže. „Kdyby ji nyní pustili, přišla by celá dosavadní léčba vniveč. Nemůže být doma,“ říká Krampol rázně


Srovnat psychiku
Hanka za necelý měsíc v léčebně přibrala 6 kilo a naučila se znovu jíst. „Dali jí do pořádku metabolismus, zmizel i ten vřed na dvanácterníku. Nyní potřebuje srovnat psychiku,“ má jasno Jirka. Zařízení v Bohnicích je podle něj nejlepší u nás. „Jde o českou chloubu, o centrum drogově závislých, tam si ji vezmou na starost,“ dodává herec.

Karlák zamítnut
Původně měla Hanka jet na psychiatrii na Karlovo náměstí, kde již byla na jaře. „To jsem rigorózně odmítl. Když tam ležela, měla úplnou volnost, vrátného si pomalu posílala pro cigarety, mohla by vyrazit i do hospody, kdyby ji to napadlo. Tam tedy v žádném případě ne,“ rozohnil se Krampol.

Ještě dva měsíce?
Chce, aby manželka zapomněla na léky a cigarety, které nadužívala. Podle něj potřebuje skutečný režim. „Myslím, že se musí doléčovat ještě nejméně měsíc, dva, to ať posoudí odborníci,“ uzavírá Krampol.

ČASTÉ KOLAPSY
Trápení začalo letos v únoru. Hanka přestala jíst, pouze kouřila, až postupně zhubla na 48 kilo. Několikrát manželovi lhala, že jídlo snědla, a přitom ho vylila do záchodu. Třikrát skončila v nemocnici, dokonce zkolabovala na dovolené v Tunisku. Dvakrát ležela v Nemocnici Na Františku, odkud ji 11. července odvezli do Červeného Dvora.

Na video s Hanou Krampolovou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
jari59
7. 8. 2019 • 11:14

Dle mého názoru zdravotní stav p.Krampolové už nedovoluje, aby se vrátila vůbec domů

Inka
6. 8. 2019 • 06:42

Když se už Krampolovic famili rozhodli sdílet s veřejností a prodávat bulváru jejich *** ( ať už byla situace s bydlením, nízký starobní důchod Krampola...), co informovat pravdivě ? Léčba v Červeném Dvoře netrvá tři týdny ! Ta doba není dost dlouhá ani na detox a akli­mati­zaci­...jed­ním slovem, opět jsou na Haničku všude zlí, tak honem změna ! Je evidentní, že Krampolová nemá snahu, nic si nepřipouští a tyto její zbytečné přesuny stojí desetitisíce daňové poplatníky !

aveneta
6. 8. 2019 • 06:06

Nejlepší terapie je tvrdá manuelní práce !!!!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.