Studená sprcha pro Vondráčkovou: Nejzásadnější krok Plekance a Šafářové! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Studená sprcha pro Vondráčkovou: Nejzásadnější krok Plekance a Šafářové!

Tomáš Plekanec s jeho Lucií, maminkou a možná budoucí tchyní.
Tomáš Plekanec s jeho Lucií, maminkou a možná budoucí tchyní. (Instagram)

Lucie Vondráčková musí jen zírat. Její zanedlouho už bývalý manžel udělal další vážný krok s jeho novou partnerkou Lucií Šafářovou. Slavný pár totiž vyrazil na koncert a s sebou vzali jejich milované maminky. Proběhla tak brzká »seznamovačka«!

Tomáš Plekanec a Lucie Šafářová se rozhodli stmelit rodiny. Na koncert slavného zpěváka Eda Sheerana s sebou vzali maminky a bylo veselo. Radost z fotografie pravděpodobně neměla Plekancova žena Lucie Vondráčková. Ta podle expres.cz její maminku s maminkou manžela natolik nespřátelila a babičky se o vnoučata staraly na přeskáčku. Tchyně si však česká zpěvačka vždy vážila a nevraživost mezi nimi nepanovala. „Nejvíce mi s dětmi v Kanadě pomáhá školka. Když ale natáčím, přijede moje máma nebo tchyně. Mám v nich velkou pomoc,“ pověděla kdysi Vondráčková.

Co se však tvrdilo, bylo to, že Tomáš Plekanec neměl dobrý vztah s otcem jeho brzy bývalé manželky Jiřím Vondráčkem. Podle již zmíněné redakce tvrdil zpěvaččin otec to, že Tomáš není pro jeho dceru dost dobrý. Jak se ukázalo, něco na tom asi bylo. Plekanec však nyní žádné spory řešit nemusí, momentálně si totiž užívá idylku s těhotnou partnerkou.

 Lucie Šafářová s Tomášem Plekancem nechali fanoušky nahlédnout do svého domova

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Dianthos
10. 8. 2019 • 22:31

To je základ, aby si široká rodina rozuměla, měla stejné představy o životě, zájmy, aby se dokázala domluvit. V tomto případě se potkali dva lidé, kteří mají všechny předpoklady pro příjemný a plodný život. Tomášovým synům je v té familii jistě dobře.

-bello-
9. 8. 2019 • 00:41

No to se ví, že Vondráček svou marmeládu tlačil kam mohl, ale když ona byla na hokejky / a na tanec na ledě /.
Dnes to vypadá, že do bulváru Vondráček nablil takový hnusy o své sestře ze strachu, že po ní jednou nic nezdědí. Přesně tak i vychoval vlastní dceru Lucinku Taky jen prachy a drby.
Plekancovi přeju konečně klid od této nepovedené famílie a bulváru.

pomahatachranit
6. 8. 2019 • 17:20

Nevěrník Plekanec se svou těhotnou milenkou a oběma matkami, které by se měly stydět.Hurá

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.