Noidova Eliška se pořádně zakulacuje: Pohlaví miminka odhalí Jandová! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Noidova Eliška se pořádně zakulacuje: Pohlaví miminka odhalí Jandová!

Václav Noid Bárta, Marta Jandová
Václav Noid Bárta, Marta Jandová (Blesk:foto CNC: Marek Pátek, Pavel Machan)

Jestli budou mít holčičku, nebo chlapečka se brzy dozví. Václav Noid Bárta (38) a Eliška Grabcová mají pohlaví dítěte napsané v obálce, kterou si připnuli na lednici. Na koho se můžou těšit, jim prozradí Marta Jandová (45).

Každý vymýšlí, jak originálně sdělit své polovičce pohlaví. Někdo střílí konfety v modrých a růžových barvách. Zpěvák s tanečnicí si však zvolili opravdu netradiční způsob. Přáli si to mít černé na bílém. Novinku si přejí dozvědět oba najednou. „Máme to v obálce na ledničce a ještě jsme si to nepřečetli. Ze zkušeností s Terezkou, kdy mi řekli, že to bude kluk, jsme si to nechali radši napsat,“ popisuje Noid vznik nápadu.



Rozluštění u ohně

U oznámení nemůže chybět ani zpěvákova dcerka Terezka (4), kterou má s bývalou manželkou, modelkou Gábinou Dvořákovou (30). Právě proto nechali rozluštění hádanky až na dovolenou, na níž s nimi pojede zpěvačka Marta Jandová. „Příští týden jedeme s Martou na výlet na takovou dovolenou a ona nám to večer přečte u ohně, tak to bude strašně hezký,” řekl Aha! natěšený  Vašek.


Rychle nabírá
Těhotenství tanečnice ale není žádný med. Již od začátku trpí na nevolnosti a kila přibývají rychlostí blesku. „Byla jsem překvapená, jak rychle mi narostlo bříško. Myslela jsem si, že to utajíme tak do třetího měsíce, ale už jsem se nevešla do kostýmů,“ svěřila se budoucí maminka při natáčení hudebního videoklipu Noida a Evy Burešové (26) na střeše Hudebního divadla Karlín. O návratu do práce zatím ještě nepřemýšlela. „Doufám, že aspoň po půl roce si půjdu na chvilku zatancovat, ale přímo do plného provozu ne,“ dodala.

Exmanželka byla rychlejší
Bývalá manželka muzikanta přivedla na svět koncem minulého roku druhé dítě a opět je to holčička. Otcem je její manžel, podnikatel Petr Švambera (40), jehož si vzala hned po rozvodu.

Noid Bárta skoncoval se závislostí: Už dva roky jsem čistej, chlubí se.

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.