Smrt Zdeňka Srstky (†83): Šokovaní blízcí. Podivná slova lékaře | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Smrt Zdeňka Srstky (†83): Šokovaní blízcí. Podivná slova lékaře

Zdeněk Srstka
Zdeněk Srstka (Aha! – David Kundrát, Martin Hykl)

Tohle vyrazilo dech nejen Martě Kubišové (76). Kamarád a kolega Zdeněk Srstka (83) zemřel na její svátek. Hlavně ale nechápala příčinu jeho odchodu z tohoto světa. „Prý sešlost věkem,“ kroutila nevěřícně hlavou zpěvačka. 

Znala Zdeňka jako velkého sportovce a kaskadéra, který žil na dvě stě procent a takový důvod jí v jeho případě hlava odmítala přijmout. „Doktoři řekli, že je to sešlost věkem. Tělo mu prý dosloužilo. Je to vůbec možný?“ divila se smutně Marta. Se Srstkou ji pojil nejen společný pořad Chcete mě?. Byli přátelé.

Lékař a dokonce dobrý známý Srstkovy rodiny ale opravdu nemohl pomoci. „Už přišel jeho čas,“ řekl nad bezvládným tělem rodině a ta nad jeho podivnými slovy jen kroutila hlavou.

Přitom přátelé a kolegové se v koutku duší báli ataku rakoviny. Zdeněk, který v dobách největší síly a slávy vážil při 170 centimetrech 112 kilo, drasticky zhubl a byl skoro k nepoznání. Většinu lidí sevřela úzkost, že zápasí s tou nejstrašnější hydrou. Nebyla to pravda. Zdeňkovi, který jel celý život na plný plyn, docházely životní síly. Přestaly mu sloužit nohy, současně s tím mu už nejely jeho oblíbené dobroty jako výpečky, špek a bůček na černém pivě. Už nemohl ani na zahradu, kde tak rád pozoroval cvrkot. Zůstal zcela odkázaný na péči manželky, byl z něj ležák. Bouřlivák se tak vlastně ze života tiše vytratil.

 

Zemřel herec Zdeněk Srstka (†83)! A dojemné shledání Dominiky Gottové s rodinou!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.