Karel Gott (80): Co prozradila dcera Dominika o jeho zdraví | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Karel Gott (80): Co prozradila dcera Dominika o jeho zdraví

Karel Gott s dcerami Dominikou a Lucií.
Karel Gott s dcerami Dominikou a Lucií. (Instagram)

Se svým tátou konečně oslavila jeho nedávné 80. narozeniny! Dominika Gottová (46) se s Karlem Gottem setkala ve vile na Bertramce, kam dorazila i její sestra Lucie (31). Dominika pak Aha! svěřila, jak jejímu otci aktuálně je.

Karel v minulých dnech bojoval s akutním zápalem plic, kvůli kterému dokonce několik dní ležel v nemocnici a musel zrušit svou účast na festivalu Benátska!. „Táta působil v neděli dobře! Už taky lépe mluvil, takže je to lepší, ten zápal plic ustoupil,“ řekla deníku Aha! Slavíkova nejstarší dcera. „Byli jsme u něj od dvou odpoledne do deseti hodin večer a byl bezvadný,“ doplnila.

„Táta je zlatíčko, moc ráda jsem ho viděla a moc jsme si to užili. Dali jsme si spolu v neděli suši, Timovi udělala Ivana telecí steak, protože ryby nejí,“ dodala Gottová.

Miluje českou kuchyni

Od táty odjela Dominika s Timem do české restaurace na Smíchově, kde si ještě v neděli pozdě večer dopřáli několik českých specialit. „Ochutnali jsme guláš a také smažený řízek. A v pondělí jsem si dala s maminkou k obědu kachničku se zelím a knedlíkem,“ libovala si Dominika.

EXKLUZIVNĚ: Dominika Gottová přiletěla do Prahy! Takhle se vítala s mámou!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Zombie_1
30. 7. 2019 • 09:02

Toho primitiva z ní udělali plesk a Bertramka. S Dominikou chtějí upozadit průser z Benátské. Tak Dorota nechala pleskem dotáhnout Dominiku ať všichni vidí, jak je to milující rodinka. Je to falešné a jeden velký hnus. Proč zatím nedala rozhovor Lucie a kde jsou její děti a Čárlího vnuci. Zvláštní sešlost na takovém jubileu, jako je 80 a na ní jen torzo rodiny.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.