Královna vidí rudě: Záměry Meghan nemíní tolerovat! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Královna vidí rudě: Záměry Meghan nemíní tolerovat!

Meghan chce asi královnu přivést do hrobu.
Meghan chce asi královnu přivést do hrobu. (Foto ara)

Nikdo nepochybuje o tom, že přijmout královský protokol jako každodenní chléb není úplně jednoduché. Jenže vévodkyně ze Sussexu (37) musí mít pořád něco extra. Momentálně si zase usmyslela, že se její prvorozený syn Archie bude stravovat jako vegan. A to hned!

Poté, co se odstěhovali z Kensingonského paláce, si jdou Harry (35) a Meghan svojí vlastní cestou. I když královna všechny radikální změny, pro které se navzdory zvyklostem rozhodli, tolerovala, nyní už jí došla trpělivost a podle webu Žena.sk projevila otevřeně svůj nesouhlas.

Ochranitelka Meghan

Harryho vyvolená to nejspíš nemyslí zle. Prý miluje zvířata a odmítá jejich zabíjení. Proto se už princ Harry údajně ani nezúčastňuje honu na bažanty. Oba se pak snaží vyhýbat produktům vyrobeným ze zvířat. Jenže zpráva, že chce Meghan z Archieho vychovat vegana, nevyvolala jen kladné reakce.

Podivný nápad, že Archie nikdy neochutná produkty živočišné výroby, byl dokonce prý spouštěčem hádky mezi Meghan a jejím manželem. Harry totiž nechtěl v tomto ohledu svoji babičku naštvat. Jenže Meghan zase zarputile tvrdí, že zdravé tělo na vyváženou veganskou stravu reaguje dobře a i dítěti poskytuje vše potřebné ve všech vývojových fázích. Zda tedy zvítězí zdravý rozum, nebo trend, je stále ještě nezodpovězenou otázkou.



Přečtěte si
tryskomys
26. 7. 2019 • 13:41

Co jí to dítě udělalo,že ho chce zničit,už odmala,to má mít odmala normální stra­vu,ma­so,mlé­ko,vej­ce,ze­leni­nu a néé jen mleté obilí se zeleninou,budou mu scházet vítamíny...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.