Drsné ponížení pro Meghan: Z toho se musela oklepávat dlouho! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Drsné ponížení pro Meghan: Z toho se musela oklepávat dlouho!

Vévodkyně Meghan má za sebou vzestupy, ale i pády.
Vévodkyně Meghan má za sebou vzestupy, ale i pády.  (Profimedia.cz)

Málokdo má v životě vždy přesně to, co by si přál. Také Meghan Markleová (37) v době, kdy ještě vůbec netušila, že se stane vévodkyní ze Sussexu, zažívala i horší časy. A někdy to nejspíš opravdu bolelo!

Dnes se těší jako členka královské rodiny obrovské popularitě. Tak tomu ale pochopitelně nebylo vždy a i tato bývalá herečka se musela protloukat v Americe různými způsoby. Popularitu jí nakonec přinesl seriál Kravaťáci, ambice měla Meghan vždycky, ale i tak by nejspíš na některé etapy svého života raději zapomněla.

Když se pokoušela prorazit ve světě showbyznysu, zkoušela to také jako modelka, jak uvádí web Časpreženy.sk. Televizní moderátorka Wendy Williams nedávno prozradila, že ji dnes už vévodkyně kdysi oslovila s prosbou, jestli by se nemohla stát modelkou v její televizní relaci. The Wendy Williams Show je známá americká talkshow, jejíž součástí je i pravidelné povídání o módě. Právě tam se objevují krásky, které vždy odprezentují vybrané outity. Jednou z nich zatoužila být i Meghan. Bohužel ale tenkrát u Wendy neuspěla, což rozhodně nebylo příjemné.

Jenže kdo ví, co by se stalo, kdyby se Meghan modelkou stala. Možná by šla její kariéra úplně jinou cestou a prince Harryho by nikdy nepotkala. Zkrátka všechno zlé je pro něco dobré a Meghan si už své místo na slunci trvale vybojovala.

 



Přečtěte si
tryskomys
25. 7. 2019 • 06:47

Ona to zas taková sláva není,že se stala členkou královské rodiny,při její namyšlenosti a nesnesitelné ,,americké,, výchově,šlápl vedle,přebral.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.