Vondráčková znechucená fanoušky? Výhrůžky násilím otci jejich dětí | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Vondráčková znechucená fanoušky? Výhrůžky násilím otci jejich dětí

Lucie Vondráčková
Lucie Vondráčková (profimedia.cz)

Po příletu z Kanady se Lucie Vondráčková (39) aktivně věnuje sportu. Vedle jógy, jízdy na kole, běhání a posilování přidala ještě cvičení s boxovacím pytlem. Zatímco její trenérka se do toho nebojí opřít, zpěvačka se zatím drží zkrátka. Fanoušci pro ni mají ale jednoduchý návod - „Lucko, představte si, že je to váš bývalý.“

Poté, co se Vondráčková vrátila z Kanady, užívá si Prahu plnými doušky. O svých výletech a dalších aktivitách pravidelně informuje na sociální síti. Zpěvačka se nedávno na Instagramu pochlubila videem ze svého tréninku. Svým „výkonem“ pobavila nejen sebe, ale i fanoušky. „Kopy… jak baletka,“ napsala Vondráčková k příspěvku.

Jejího ladného výkonu si všimli její fanoušci a přispěchali s radou, jak její kop zlepšit. „Lucko, představte si, že je to váš bývalý a ono to hned půjde samo,“ radí zpěvačce fanynka. „Musíš si představit, že tam je Tomáš Plekanec, to bude bomba,“ ponouká ji další. Zda si jejich rady vezme zpěvačka k srdci, uvidíme časem.

Vondráčková však kromě objevování krás Prahy a sportu stíhá i pracovat. Nedávno natáčela nový klip k písni, ve které se objeví spolu se zpěvákem Radimem Flenderem, který duet napsal.

 Vondráčková o krachu vztahu: Rychlost rozchodu byla zběsilá!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
jackpot
11. 8. 2019 • 13:16

Z Lucie Vondráčkové se stala bulvární séélebrita typu Štiková a Rytmus. Živí bulvár hloupými příspěvky.

fany22
2. 8. 2019 • 07:25

Paní Voháňková, ano, tohle jste psala, dokonce na různá místa. Ale pravda je jiná.
- LV po dohodě zveřejnila rozchod, aby ho následně smazala a dala srdceryvný citát.(Litujte mě.)
- 6.8., v den zveřejnění rozchodu již byla na otočku v Kanadě podepsat rozvod, který musela mít připravený. Filmovala v té době tady. Její podpis je naskenován a k dohledání.
- následně si vystřihla v TV roli překvapené zaskočené chudiny, která měla úplně normální manželství do června a on tedy nemluví pravdu o dlouhodobých rozporech
- po půl roce si ale vzpomněla, že vlastně již dva roky byla podváděná
- O Hádkovi se nemluví, ač ten úlet byl před rozchodem.
KDO je tady stratég???

jackpot
24. 7. 2019 • 23:26

Nezda se mi, ze by podobnymi vylevy svych fanousku byla nejak dotcena. Sama lajkuje hnusne komentare na adresu otce svych deti. Nema zadnou uroven.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.