Na návštěvě u milionáře Nedvěda: Z toho vám spadne brada! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Na návštěvě u milionáře Nedvěda: Z toho vám spadne brada!

Petr Nedvěd pozval redaktora deníku Sport do svého nového pražského bytu
Petr Nedvěd pozval redaktora deníku Sport do svého nového pražského bytu (Michal Beránek (Sport))

Několik let žil Petr Nedvěd (47) v centru New Yorku na Manhattanu, pak si zařídil bydlení v Miami, odkud létá na schůzky s českými hokejisty z NHL. Za splněný sen však považuje bývalý útočník luxusní byt v centru Prahy.

Nový luxusní byt si nyní užívá po více jak roku, kdy na něm začali pracovat řemeslníci. Nedvěd si na pomoc nechal najmout i slavnou designérku z Itálie. „Je to velká odbornice, dělá vynikající práce. Vsadili jsme na moderní prvky, které jsou přitom v souladu se stylem domu, s vysokými stropy, velkými okny,“ svěřil se dle Blesku Nedvěd.

 

 

A jaké měl bývalý hráč Rangers, Penguins či Flyers požadavky? „Samozřejmě chci mít pořádnou televizi s kvalitním ozvučením, aby sledování sportovních přenosů nebo filmu bylo příjemným zážitkem. Nutností je určitě i zlatiní matrace do ložnice, tam si za kvalitu neváhám připlatit, protože nechci ráno vstávat s bolavými zády. Mám je docela špatný, tak potřebuju hodně kvalitní matraci,“ svěřil se.

 

hnízda bývalého hráče Rangers, Penguins či Flyers

Více na https://isport.blesk.cz/clanek/hokej/366249/tady-bydlim-ja-nedved-ukazal-luxusni-byt-v-praze-a-uzasny-vyhled.htm„Samozřejmě chci mít pořádnou televizi s kvalitním ozvučením, aby sledování sportovních přenosů nebo filmu bylo příjemným zážitkem. Nutností je určitě i zlatiní matrace do ložnice, tam si za kvalitu neváhám připlatit, protože nechci ráno vstávat s bolavými zády. Mám je docela špatný, tak potřebuju hodně kvalitní matraci,“ svěřil se.

 

 

S exmanželkou Veronikou Vařekovou si dechberoucí výhled užíval již dříve, kdy si spolu pořídili mezonetový podkrovní byt nedaleko Václavského náměstí. Nynější bydlení mu však nabízí o něco krásnější scenérii. „Bylo to moje vysněné místo. Mít z domu výhled na Hradčany, na Karlův most, na Petřín. Hned při mé první návštěvě mi spadla brada a při výhledu z oken ze mě vypadlo jen – wow!“ svěřil se hokejista.

 

 

 

 

Nedvěd po návratu ze zámoří: Hráči z NHL mají o šampionát zájem. Sledujeme Nečase

 

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Josef124
22. 4. 2024 • 21:28

Mít tolik peněz jako on, tak to by se nám to taky zařizovalo bydlení... My si z každé výplaty něco koupíme, protože jsme si nechtěli brát na vybavení domu další půjčku. Bohatě nám stačí hypotéka... Z této výplaty jsme konečně koupili plissé rolety na střešní okna z https://www.zebra-shop.cz/stresni-plisse-zebra/ , protože už teď nám to tu slunce pěkně ohřívalo, tak jsme nechtěli čekat do léta. To bychom se tu asi upekli .

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.