Michal David si splnil sen: Luxusní bydlení za miliony! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Michal David si splnil sen: Luxusní bydlení za miliony!

Michal David
Michal David (Foto: Mária Rušinová)

Michal David (59) si nechal před pár lety postavit luxusní dům na okraji Prahy v obci Křeslice. Zatímco pro některé je stěhování doslova noční můra, hitmaker se stěhoval jen o 150 metrů od místa, kde žil původně.  

Zatímco na koncertech si užívá bouřlivou atmosféru, v osobním životě má rád klid. „Já nikdy netoužil žít v centru, hluku si užiju dost na koncertech. Po vystoupení chci mít klid a pohodu. Barák je podle mého gusta, nejsem sice žádný architekt, ale něco z něj jsem vymyslel sám. Myslím, že je důležité, aby se člověk doma cítil dobře,“ řekl dle týdeníku Sedmička David.

Přestože hitmaker práci a soukromí odděluje, nechal si vedle domečku postavit studio. „Zároveň jsem chtěl, aby dům vyhovoval mým potřebám, mám proto vedle něj i malé nahrávací studio, když mě třeba popadne múza. Jsem tady šťastný, i když často jezdíme k moři, za sluncem. To mě nabíjí,“ svěřil se.

Zpěvák v domě žije společně se svou manželkou a osmiletým vnukem, o kterého se stará, jelikož jeho matka, Davidova dcera, žije v Americe. Přestože mu je teprve osm let, stihl si už zahrát ve filmu Decibely lásky. „Tehdy mu bylo něco přes pět let, ale natáčení si užíval, jako by odmalička nedělal nic jiného. Říká se, že geny skáčou ob generaci, třeba z něj bude časem showman, jako jsem já,“ řekl David.

Michal David: S Vendulou Pizingerovou nás pojí obrovské tragédie!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
aveneta
29. 7. 2019 • 09:19

Kdysi míval takové ty "hity" možná i napsal nějaký ten muzikál....nelze mu upřít tzv. hudební skon, ale již je bohužel za zenitem a vizáž je doslova děsná - vyžrané prase. Při své "inteligenci" nepochopil zřejmě základní pojem příjem - výdej.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.