Sportovní hvězdy si užívají léto: Přepych, alkohol a erotika | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Sportovní hvězdy si užívají léto: Přepych, alkohol a erotika

Tom Brady (41) a Gisele Bündchenová (38)
Tom Brady (41) a Gisele Bündchenová (38) (Foto Profimedia.cz, Getty Images, Jaroslav Legner (Sport), Instagram)

Léto je čas odpočinku a relaxu, ale také zábavy i neřestí. A sportovní hvězdy i jejich partneři si prázdniny užívají různě. Někteří v poklidu dovolenkují, jiní nespoutaně paří! 

Výročí v luxusu

Tomáš (33) a Ester Berdychovi (27)

Jak lépe oslavit čtvrté výročí svatby, než si dopřát to nejlepší…Stejně uvažoval i český tenista, který vzal Ester do luxusního hotelu poblíž Monaka, kde si společně užívají přepychu. Jedna noc v prezidentském apartmánu zde sice přijde na 312 tisíc korun, jenže to Tomáše nemusí vůbec štvát. Jen porážkou v prvním kole Wimbledonu vydělal 1,3 »míčů«.

Sťatá pod obraz

Coleeen Rooneyová (33)

Manželka slavného nizozemského Wayna Rooneyho (33) si vyrazila s přáteli na brunch na luxusní jachtu na Ibize, jenže na sluníčku neodhadla, kolik toho může vypít. Výsledek se dostavil záhy, když na ni alkohol dopadl plnou vahou. Dokonce se snažila otevřít láhev levného vína svými zuby, jen aby ukojila svoji touhu po dalším pití. Jindy přitažlivé krásce byste se tak nejraději vyhnuly.

Líbačka ve vlnách

Tom Brady (41) a Gisele Bündchenová (38)

Hráč amerického fotbalu a ikona NFL si vyjel s manželkou i dětmi na Kostariku, aby si užili sluníčka, moře a hlavně sami sebe. I když si Tom vzal krásnou supermodelku před víc jak 10 lety, stále blbnou jako čerstvě zamilovaní puberťáci. Ve vlnách notnou chvíli vůbec neregistrovali okolí a předvedli erotické představení plné vášnivých polibků a doteků.

Lenošení s dějinami

Nicole Vaidišová (30)

Bývalá tenistka vdaná Radka Štěpánka (40) si užívá klidný relax na pláži v Monaku. Zdá se, že nikde poblíž zrovna není její dcerka Stella (1), takže si klidu může číst současný bestseller Stručné dějiny lidstva, kterého se prodalo skoro 10 milionů výtisku. „Budu zde lenošit, pokud mě někdo (Stella) nebude hledat,“ napsala na Instagramu Nicole.

 Gisele v reklamě na spodní prádlo

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.