Dara Rolins kápla božskou: TOHLE JE ABSOLUTNÍ TABU | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Dara Rolins kápla božskou: TOHLE JE ABSOLUTNÍ TABU

Dara Rolins prozradila, o čem se nemluví.
Dara Rolins prozradila, o čem se nemluví. (Profimedia.cz)

Dcera Dary Rolins (46) už dospěla do puberty a z toho důvodu přechází mateřská role zpěvačky do trochu jiné polohy. Dospívání s sebou totiž nese i řadu problémů, ale i lásek. Jak tohle období se svoji dcerou momentálně zpěvačka zvládá?

Nejen o tom promluvila Dara v rozhovoru pro web TVNOVINY.SK. Na otázku, jestli spolu probírají i první lásky, zpěvačka odpověděla: „Samozřejmě, ale mám zakázáno o nich mluvit.“  Což pochopitelně musí jako máma respektovat.

Zároveň má ve svoji dceru důvěru a rozhodně jí nechce nepřiměřeně zasahovat do její osobní svobody. „Doufám, že budu mít správný poměr v tom, co je důležité, co je třeba sledovat, a kdy je naopak dobré tomu dát zase volný průběh a svobodu,“ připouští  zpěvačka, která si myslí, že násilné zásahy do výchovy nemají cenu. „Děti by se měly ohýbat jen do chvíle, kdy se dají a kdy je to i pro ně příjemné a přirozené,“ míní.¨

A jak to má teď s láskou ona sama? „Je mi dobře, necítím žádnou zášť, smutek, výčitky, ani mi nic nechybí. Mám přesně to, co v danou chvíli, okamžik a daném rozpoložení potřebuji. To znamená štěstí, klid, pokoj… Lásky moře ze všech stran,“ dodala ještě šibalsky pro uvedený web.

Dcera Laura se prý už začíná zajímat o to, jaký je sex. Více v rozhovoru s Darou Rolins zde: 

Video se připravuje ...

 

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.