Kubelková, Laurinová, Machálková, Šeredová a spol.: Jaká matka, taková Katka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Kubelková, Laurinová, Machálková, Šeredová a spol.: Jaká matka, taková Katka!

Valentýna Vojtková (16) a maminka Sabina Laurinová (46)
Valentýna Vojtková (16) a maminka Sabina Laurinová (46) (Foto Aha! – M. Hykl, K. Kopáč, D. Kundrát, M. Pátek, Bluestyle Prima fest, Profimedia.cz, ara )

Krásné po maminkách! Slavné krásky zdědily geny právě po nich a není divu, že například Sabina Laurinová, Leona Machálková, Nikola Buranská a další slýchají, že vypadají jako sestry a nikoliv jako matka s dcerou. 

Nikola Buranská (27) a maminka Leona: Obrážejí výprodeje

„Jestli jsem zdědila geny po mamince, tak se nemusím bát stáří! Vypadá naprosto skvěle,“ říká modelka o své matce Leoně. Obě spojuje mimo jiné zájem o módu.﷯ Společně obrážejí i výprodeje oblečení!

Valentýna Vojtková (16) a maminka Sabina Laurinová (46): Pomněnková baletka

„Chce se prosadit jako baletka bez naší pomoci,“ prozradila herečka o dceří, kterou má s rockerem Josefem Vojtkem (54) z Kabátů. Valentýna má po ní blond vlasy, pomněnkově modré oči i krásný úsměv.

Lucie Benešová (44) a maminka Jiřina: Jako sestry

Herečka je jedináček, a tak jí absenci sourozence a kamarádky vynahrazuje maminka Jiřina. I když už dávno oslavila šedesátku, vypadá velmi mladistvě. A když někam vyrazí s dcerou, nikdo nevěří, že je její matka.

Leona Machálková (52) a maminka Ludmila: Největší opora

„Na mamku se mohu vždycky spolehnout!“ tvrdí zpěvačka a bývalá hěvzda Tváře. Největší oporu u ní měla po smrti svého partnera, architekta a výtvarníka Bořka Šípka (†66), se kterým má Leona syna Artura (15). 

Tereza Maxová (47) a maminka Alena: Rodinná stabilita

„Mamka pro mě znamená rodinnou stabilitu. Obdivuju na ní, že i v dobách, kdy to neměla nejlehčí, dovedla situaci sama zvládnout a s bráchou jsme mohli prožít bezstarostné dětství,“ netají se topmodelka a dvojnásobná máma.

Natálka (14) a maminka Iva Kubelková (42): Do světa ještě ne!

„Jsem na ni pyšná, ale do světa ji ještě nepustím!“ prohlásila moderátorka a modelka poté, co její dcera na Mezinárodním filmovém festivalu Karlovy Vary předváděla po jejím boku novou kolekci návrhářky Beáty Rajské (57).

Tereza Kostková (43) a maminka Carmen Mayerová (74): Upovídaná po tátovi

„Já hodně mluvím a maminka hodně poslouchá, takže se doplňujeme,“ říká Tereza se smíchem. „Tu upovídanost má po tatínkovi! Já mám radši klid a ticho,“ potvrzuje manželka herce Petra Kostky (81).



Pavlína Pořízková (54) a maminka Anna (73): Nikdy není pozdě

Topmodelka i po padesátce fotí vesele pro největší módní časopisy. Její matka se v 73 letech právě provdala! „Nechtěla jsem pro maminku vizážistku, když ji dokážu zkrášlit sama,“ říkala Pavlína po obřadu s úsměvem.

Alena Šeredová (41) a maminka Jitka: Nejlepší kuchařka

Česká modelka žijící v Itálii má svou maminku nejradši za plotnou, když připravuje pro ni a syny Davida Leea (9) a Louise Thomase (11) jejich oblíbená česká jídla. „Nikdo neumí vařit tak jako moje máma!“ míní Alena.

 Alena Šeredová prozradila, co jí v Česku vydělává: Kšefty ve Špindlu! 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.